K4 presents 2562 LIVE (When In Doubt, NL), Om Unit (Civil Music, UK)

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

5. december 2014 ob 23:00


Dave Huismans, bolje znan pod imenom 2562 aka A Made Up Sound, je producent in DJ znan po svoji težnji k eksperimentalnemu. Čeprav se sliši kot kliše, njegov zvok ne spominja prav na nič drugega kot njega samega. V prvem decembrskem tednu se bo v Štriki predstavil z LIVE ACT-om, kjer bo mogoče slišati najnovejši material z albuma The New Today, ki je izšel 31. oktobra letos in prejel zavidljive kritiške ocene. Ob potiskanju na meje žanrov, se 2562 sprašuje, kaj melodije so in ves čas išče estetiko v zlomljenih ritmih, hkrati pa se zaveda izziva, kako najti najboljše na meji poslušljivega.

Drugi gost večera Om Unit, včasih znan pod imenom 2tall, bo postregel s raznovrstnim spektrom bass selekcije in nas odpeljal na ekskurzijo mehansko-električnih ritmov. Leta 2011 je bil na The Red Bull Music Academy v Madridu prepoznan kot eden izmed doslednejših in najbolj celovitih DJ-jev, sledila pa je vse večja prepoznavnost in izgradnja poslušalcev elektronske alternative celotnega sveta ter podpisana pogodba z velikanoma Civil Music in Exit Records.

Vse skupaj bodo začinili in postregli kot celoto Felis Catus & Softskinson (DMNP), FVTON (Bojler) in Levanael (Illusion Art), vizualno komponento pa bo prispeval VJ Mesec.

LineUp:
2562 LIVE (When In Doubt, NL)
Om Unit (Civil Music, UK)
Felis Catus & Softskinson (DMNP)
FVTON (Bojler)
Levanael (Illusion Art)

VJ Mesec

Vstopnina:
- do 24h - 7e
- po 24h - 10e
 


Vreme Ljubljana


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 3.12.2014 12:34

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK