Innocent Music Showcase with ENZO SIRAGUSA & MARKO NASTIĆ

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

28. november 2014 ob 23:00

DrogArt informatorji


Eno najbolj vročih imen ta hip, Enzo Siragusa, prihaja v zadnjem tednu novembra prvič v Slovenijo, ekskluzivno za Klub K4 in Innocent Music. Rojen Siciljanec, živeč v Londonu, je znan po maratonskih b2b setih z tesno sodelavko tINi, na sceni pa je že dobro desetletje. Leta 2008 je v East Londonu ustanovil znamko FUSE, pod katero je ustvarjal glasbene dogodke, kasneje leta 2011 pa je sledila še istoimenska založba. Pohvali se lahko z izdajami na This & That (David Squillace) in Welt Recordings (Nima Gorji), poleg tedenske rezidence v Sankeysu na Ibizi, pa je na otoku vrtel že pri Richie Hawtin-u na Enter - Space Ibiza in Circo Loco v DC-10. Po turneji Under 300, kjer je Enzo Siragusa ogreval pred nastopom Loco Dice-a, ga je ta vzel pod svoje okrilje angencije Artist Alife.

Stari maček iz Srbije Marko Nastić, nekdanji tesni sodelavec Valentina Kanzyanija, ne potrebuje posebne predstavitve slovenskemu občinstvu. Omenimo lahko, da je nedolgo nazaj ugledala luč sveta vinylna izdaja na Innocent Music Vinyl Only, novi seriji izdaj, ki postreže z novimi stvaritvemi vsake dva meseca.

Na velikem flooru se jima bo pridružil še idejni vodja projekta in A&R Innocent Music-a Aney F, na sosednjem, manjšem flooru, pa bodo tokrat združili moči Innocent, Synaptic in Colours. Utti in Fraku se bosta prvič v K4 predstavila z b2b setom, Uno Taman pa bo poskrbel za vinyl only ogrevanje.

Obeta se še ena nora noč v najglasnejši ljubljanski kleti, ki bo postregla s prvovrstnim glasbenim izborom.

LineUp:
Veliki
ENZO SIRAGUSA (Fuse, London, UK)
MARKO NASTIĆ (Recon Warriors, Sake Vinyl, Innocent Music, SRB)
Aney F. (Innocent Music, Wiggle, Inmotion, Moan, SLO)

Mali
Utti b2b Fraku (Synaptic, Colours SLO)
Uno Taman (Innocent Music, SLO) 

Vstopnina:
predprodaja - 10e
na dan dogodka - 13e

VEČ


Vreme Ljubljana


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 20.11.2014 12:34

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK