Kv4rtal in Hočmo nazaj dinozavre: Leeroy Thornhill

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

22. november 2014 ob 23:00


V dinozavre tokrat prihaja Leeroy Thornhill, nekdanji član legendarne britanske elektro-punk skupine the Prodigy. Najbolj znan je bil po svojem plesnem stilu, ki je imel velik vpliv na razvoj podzemne plesne zvrsti imenovane Melbourne Shuffle. Leeroy pa je, poleg vloge Rave-dancerja in klaviaturista pri Prodigijih, produciral tudi lastno glasbo. Zato se je po devetih letih odločil za samostojno kariero in skupino zapustil.
Dvometraš je imel dva solo projekta pod imenoma Longman (1996) in Flightcrank (1999). Sodeloval je z znanimi izvajalci kot so Lee Scratch Perry, David Gray, Moby, KoolKeith in Keith Flint. V zadnjem času kot DJ vrti glasbo po različnih festivalih in klubih doma in po svetu.
Na štirkinem odru mu bosta družbo delala DJ Dado z oldskul vinilnim setom nabrejkane muzike, ter ljubljenec HND občinstva - DJ Rydel, katerega prepoznavni stil nam ni treba posebej predstavljati.
Na malem plesišču pa tokrat v gosteh DJ Sunneh, ki bo predstavil glasbo, ki jo je vrtel na svojih prvih nastopih, ter DJ Alil in Yuriy z vsak svojo Big-beat in UK-Rave selekcijo bengerjev.

LineUp:
Veliki
LEEROY THORNHILL (ex-Prodigy, UK)
Dado
Rydel

Mali
Sunneh (Filter)
Alil (Zavod Kru)
Yuriy (Zavod Kru)

Vstopnina:
do 24h - 7e
po 24h - 10e 


Vreme Ljubljana


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 19.11.2014 12:41

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK