FETCH THE VIBE presents TECHNASIA, REBOOT, JULIAN JEWEIL, Fabrizio Maurizi, Alex Cvetkov & Miss Soulfly!

Ambasada Gavioli, Izola, Slovenija

22. november 2014 ob 23:00

DrogArt terenska ekipa


Fetch The Vibe nam za predzadnjo soboto v mesecu novembru, pripravlja nepričakovano presenečenje ko bodo Ambasado Gavioli obiskali kar štirje mednarodno uveljavljeni gostje. Vsak izmed njih ima za sabo prav posebno zgodbo.

Potem, ko se Charles Siegling leta 2010 odloči, da projekt Technasia prevzame in začne samostojno kariero, gre le ta samo še strmo navzgor. Trinajst uspešnih let je ta isti projekt deloval kot duo dveh izjemnih artistov, ki sta med Parizem in Hong Kongom vedno našla prostor za navdihujoče nastope. Omen klub v Frankfurtu je zagotovo legendaren prostor, kamor je zahajal mladi Frank Heinrich aka. Reboot, medtem ko so njegovi vrstniki igrali video igrice, je njega bolj veselilo spajanje glasbe in vse kar je z njo povezano. Neverjetno kako se je kariera perspektivnega bankirja spremenila v priznanega producenta in uspešnega Dj-a. Njegova najbolj znana uspešnica “Caminando” ima vse, kar pesem potrebuje za vpis med ‘ever green-e‘ sodobne elektronike.

Dvema staro-borcema, se ob bok postavlja še eno, sveže in obetavno ime iz techno scene, prav tako kot Technasia prihaja Julian Jeweil iz Francije. Kvalitetne izdaje in prodoren zvok, so ga od prestižnega Cocoon-a, ponesle vse do Hawtin-ovega Minus-a, kar ste sledilci lestvic raznih spetnih trgovin zagotovo že opazili.

Zgornje plesišče Ambasade Gavioli tokrat predajamo simpatični Miss Soulfly in pa italijanu Fabrizio Mauriziu. Za oba, bo to prvi nastop v našem klubu. Miss Soulfly si že drugo sezono zapored pridno nabira kilometrino v enemu najboljših klubov na otoku Ibiza... Sankeys! Poletna rezidenca in nastopi z nekaterimi največjimi imeni izkazuje, da je pred njo zagotovo fantastična prihodnost, o kateri se bo še veliko govorilo. Fabrizio, študirani pianist prihaja iz Italije, redno nastopa ter sodeluje s priznamimi založbami in svoj talent vsakič znova nadgrajuje.

Naše prve goste na glavnem plesišču pa bo po dolgem času razvajal hišni rezident in talent mlajše generacije Alex Cvetkov, ki svoje oboževalce vedno prijetno razpleše in popelje v nepozaben večer.

Glasbena izkušnja, katere se resnično veselimo!
Se vidimo na plesišču! 


LineUp:

Main Floor
TECHNASIA
REBOOT
JULIAN JEWEIL
ALEX CVETKOV

Mezanine
FABRIZIO MAURIZI
MISS SOULFLY

Vstopnina:
predprodaja - 20e
na dan dogodka - 25e
 

 


Vreme Izola


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 19.11.2014 12:17

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK