The Original OLDIES GOLDIES HOUSE

KluBar, Kranj, Slovenija

21. november 2014 ob 21:00


V KluBar-u bomo ponovno zavrteli čas nazaj...zavrtimo ga v nostalgijo odličnih zvokov gramofonskih plošč, v pravljičnem ambientu, polnem pozitivne energije in presenečenj!

 

ALEKSIJ (Pacha, Toolroom, Cr2)
Aleksij je eden najbolj prepoznavnih DJ imen v Sloveniji. Kamorkoli pride vrteti glasbo vnese svoj inovativni pristop in oseben glasbeni izbor, ki vedno znova pozitivno preseneti obiskovalce njegovih setov. Aleksij se z glasbo ukvarja že več kot desetletje, in ni ga kluba ali glasbenega dogodka pri nas, ki ga ne bi v tem času obiskal. Znan je po energičnih in dolgo trajajočih setih.

ANGEL ANX (Ministry of Sound, 303Lovers)
Didžej in producent, ki je več kot obetavno prodrl na svetovni glasbeni trg, velja poleg Umeka in Kanzyanija za enega največjih izvoznih glasbenih artiklov, saj je že predstavil svoj talent za gramofoni po svetu in je oder delil z imeni kot so David Guetta, Fatboy Slim, Axwell, Eric Prydz, Afrojack, Benny Benassi, Pete Tong... Povabilo, ki ga je prejel s strani BBC radia 1, kjer so predstavili njegov glasbeni profil mix, je le še ena izmed mnogih potrditev, da Angel Anx ustvarja glasbo za tiste, ki so željni kvalitetnih klubskih ritmov. Za seboj ima zavidljivo število referenčnih uspešnic, ki so se znašli na svetovno priznanih kompilacijah kot so PURE PACHA, MINISTRY OF SOUND, AZULI MIAMI WMC in IN BED WITH SPACE. Poseben poudarek je tudi na uvrstitvi videa z njegovim singlom “Blow” na 3. mesto Dance Floor Chart MTV Adrie. O Angel Anxu bi zagotovo lahko še veliko napisali, saj se reference v svetovnem merilu vrstijo ena za drugo, prav tako pa je Roger Sanchez njegovi zadnji dve izdaji poimenoval kot techy & jacking, in jih lahko slišimo na dogodkih kot so Tomorrowland, Ushuaia Ibiza, Global Gathering, Sensation White, Pacha... 

LineUp:
ALEKSIJ (Pacha, Toolroom, Cr2)
ANGEL ANX (Ministry of Sound, 303Lovers)
ROK KRAJNC
BENC


Vstopnina:
4€ v predprodaji | 6€ na dan dogodka
Predprodaja vstopnic v KluBaru, Slovenski trg 7, 4000 Kranj.
Med 21. in 22. uro je vstopnina le 1€! 


Vreme Kranj


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 19.11.2014 11:33

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK