DECONSTRUCT 4 - BIRTHDAY EDITION

KURD, Maribor, Slovenija

15. november 2014 ob 22:00


V mariborsko pekarno se znova vrača Deconstruct, underground techno event, ki vedno poskrbi za vrhunske tehno butalice. Tokrat bomo zraven slušnih, vklopili tudi vidna čutila in se prepustili hipnotičnim vizualijam na mapiranem stage designu. Za noč brez prestanka muvinga bodo poskrbeli skrbno izbrani didžeji, ki bodo v destruktivnem duhu undergrounda neusmiljeno udrihali po zvočniških membranah.

Četrta izdaja Deconstructa bo posebna tudi zato, ker bomo na njej nazdravili na dosežen 29. level v igri življenja Marka Lüka. Tudi zato se selimo v bolj intimen prostor, kjer bomo lahko izkoristili vse njegove potenciale in se potopili v glasbene tehno globine.

>>> LINE UP <<<

// ART LENTZ (Zagreb / HR)

Zagrebški raziskovalec trdih ritmov in dinamičnih melodij skrbi za ohranjanje in razvijanje underground tehna pri naših južnih sosedih, v kultnem DHC3 klubu pa tudi programsko pomaga, da na Balkan pridejo najbolj cenjeni artisti, ki jim surov tehno zvok oblikuje lajfstajl.

// PODROOM (Split / HR)

PodRoom je podobno kot njegov zagrebški kolega Art Lentz, mojster, ki svojo energijo vlaga v razvoj tehna na hrvaški obali ter rasturava v produkciji težkomašinerijskega tehna, sete pa ima sestavljene iz darkerskih soundov in dinamičnih ritmov, zbranih za tresenje densflorov.

// MARKO LÜK (Deconstruct, Alphawave)

Deconstructov idejni vodja je že od začetka tisočletja okužen z industrijskimi ritmi, v tem času pa se je zaprisegel, da bo povsod kjer se pojavi, širil energični duh underground tehna. Tokrat se vrača v prostor, kjer je pred 15. leti odkril neustavljivo moč udarnih tehno sekvenc in temačne atmosfere.

// TED RASLOW (Tekknotica)

Stari maček mariborske trdotehnažerske scene, bo zaključil event, kot se spodobi… Z dovoljšno mero trdote in pravo izbiro vinilk bomo domov spet šli v dnevni svetlobi.

// DENIS LEDERHAS (Deconstruct, Alphawave)

Tehnična dovršenost in precizna selekcija sta dva glavna motorja, ki Denisa uvrščata med najbolj cenjene glasbosuke Štajerske regije, njegovo kvaliteto pa prepoznavajo tudi v drugih žanrih. Tokrat bo znova tehnotično zaružil na specialnem ozvočenju in pripravil teren za hrvaška gosta.

// NATALE CARNIOLA (Alakazam Rec.)

Mariborčan, ki je pod imenom Hunter že spodnašal tla pod nogami razgretih partygoerjev bo tokrat poskrbel za primeren globokotehnoiden warm up.

// VJ GREGA TANACEK (Hedonistic Creativity)

Hedonistični kreativec bo poskrbel za odpičen vizualni performans, projiciran na raznovrstne oblike, strukture in deconstrukture.

>>> INFO <<<

Datum: 15. 11. 2014
Kje: KURD, Pekarna
Prispevek k darilu: 5 EUR

>>> XXX <<<

SPECIAL STAGE DESIGN
VJ MAPPING
QUALITY SOUND SYSTEM 


Vreme Maribor
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 11.11.2014 22:44

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK