GIRLS’ NIGHT OUT!

Cirkus, Ljubljana, Slovenija

30. oktober 2014 ob 22:00


V zadnjem tednu oktobra pripravljamo povorko dogodkov ob praznovanju našega 3. rojstnega dne (smo že veliki, priznajte!), znotraj katerih pripravljamo poslastice za vsakega, ki do halloweena samo še žura! Zadnji četrtek oktobra (pomemben mejnik!) je rezerviran za žensko družbo, večer za dame in gospodične, elektronika v nežnejši preobleki!

V Cirkus prihaja Tijana T, ena najbolj perspektivnih regionalnih didžejk, ki niza nastope po vsem svetu, hkrati pa je njen set eden prvih Boiler Room nastopov v regiji, kar samo potrjuje tech-house talent, ki ga skriva v sebi ta Beograjčanka. Tijana T bo v Sloveniji nastopila prvič, z njo pa bo Cirkus obiskala še Vanja Bursać, mlada beograjska didžejka in glasbena navdušenka, ki razgibava beograjske klube, kot so Plastik, Mint, Šećer, in drugi. Vanjini deep house seti so legendarna pot po močnih kickih in vokalnih stabih, skratka clubbing kot se zagre!

Poleg tujih gostij ta večer gostimo še ŠuŠu & Nati Katchi, stari znanki slovenskih plesišč, ki v Cirkus prinašata svež repertoar housa, nu-funka in breakbeata.

V četrtek torej Girl’s Night Out, zbor nevarnih clubbing izvajalk pripravljenih na pred-halloweenski bangarang!

LineUp:
TIJANA T
(Beograd / Boiler Room)
VANJA BURSAĆ
(Beorad / Happy Novi Sad)
ŠUŠU & NATI KATCHI

Vstopnina: 5e
 

 


Vreme Ljubljana


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 29.10.2014 11:48

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK