DJ JAZZY JEFF

Cirkus, Ljubljana, Slovenija

29. oktober 2014 ob 22:00


»Your mouth says get out - but your eyes say get busy!«

V Cirkus prihaja legenda iz kultne serije Princ z Bel Aira, trikratni grammyjevec in pionir transform skrečanja.

DJ JAZZY JEFF Boiler Room DJ set London (April 2014)
http://www.youtube.com/watch?v=11Yd9u6BN4o

Serija rednih mesečnih zabav Kick IT, v okviru katerih se v klubu Cirkusu v vsem svojem razkošju bohoti hip hop in r&b kultura, z raperji, MC-ji, pevci, beatbokserji, didžeji, grafitarji, breakdancerji in plesalci vred, bo ob koncu oktobra na prav poseben način povezala sodobno urbano kulturo z njenimi koreninami.

V Cirkus prihaja DJ JAZZY JEFF, miksmojster iz Filija s 30-letno kilometrino, legenda iz kultne TV-serije Princ z Bel Aira, trikratni grammyjevec in svetovni DJ-šampion, ki je začel pohod po malih ekranih in lestvicah z Willom Smithom. Fanta sta se v anale zapisal tudi s tem, da sta posnela prvi dvojni rap album na vinilu, leta 1989 s pesmijo ’Parents just don’t understand’ pospravila sploh prvi raperski grammy, Jazz pa je z DJ Cash Moneyem utemeljil t. i. tehniko transfrom skrečanja. Sledil je podpis založniške pogodbe z Russellom Simmonsom (Def Jam), turneje z Run DMC in Public Enemy, albumi in singli ’Summertime’, ’Girls ain’t nothing but trouble’ ter ’Boom! Shake the room’ pa so se skupaj prodali v več kot 10-milijonski nakladi.

Vrhunski turntablist in mojster glasbene produkcije se je po Willovem preskoku v Hollywood posvetil glasbi, v Filaelfiji odprl vrhunski studio A Touch of Jazz, snemal mikstejpe, še vedno sodeluje tudi pri nekaterih Willovih solo projektih in občasno nastopi z njim, kot predavatelj pa redno gostuje na cenjenih delavnicah, kot je Red Bull Music Academy in snema mixe za franšize, kakršna je Boiler Room.

Skratka: Prepare for a touch of Jazz!

Domača podpora / DJ MRIGO IN DJ ZEDS
Čast nastopiti z Jazzyjem Jeffom, je pripadla dvema vidnima ustvarjalcema na domači urbani sceni. MRIGO je DJ, raper, MC, voditelj oddaje Banga, polovica velenjskega dueta Mrigz & Ghet ter član štajerskega kruja Velebor, sceno pa razvija tudi kot promotor zabav. DJ ZEDS je eden ustanoviteljev kultne ekipe Radyoyo in avtor projekta Sladica. Navdahnjen z rastočo hip-hop kulturo v ZDA si je že pred 20 leti kupil svoj prvi par gramofonov, spoznal številne urbane žanre, redno obiskoval NYC in do danes zbral preko 2.500 vinilov. Zeds je zagotovo ena najvidnejših figur slovenske urbane scene, ki bo za to posebno priložnost po dolgem času pripravil true warm-up set za enega svojih najljubših izvajalcev.


KLUB CIRKUS
Trg Mladinskih delovskih brigad 7
lokacija bivšega Kina Vič, Ljubljana
www.cirkusklub.si // www.facebook.com/cirkus.klub

PREDPRODAJA / PRESALE
Predprodaja EVENTIM + Hiše vstopnic + Petrol + Big Bang + Pošta + Kompas + (K) Kiostk + 3Dva Trafika + Mercator Hipermarket + Svet Knjige ...
www.eventim.si & www.vstopnice.com
t: +386 (0)1 420 50 00
(pon-sob/mon-sat/lun-sab 8:00 - 16:00)

Trenutna cena vstopnic v predprodaji je 8 eur.
INFO: info@cirkusklub.si

VIP & REZERVACIJE MIZ / VIP & TABLE RESERVATIONS: rezervacije@cirkusklub.si // +386 (0)41 777 747

MEDIJI / PRESS
gzalokar@gmail.com (Gregor Zalokar – TrickyDisco! PiArt)
Prošnje za akreditacije sprejemamo do / Please submit accreditation requests ’till - 26/11 


Vreme Ljubljana
PartiZadnja sprememba: 28.10.2014 10:27

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK