25 Years Djing with Dj Kashmire

Ambasada Gavioli, Izola, Slovenija

25. oktober 2014 ob 22:00


Predstavljamo in vabimo vas na edinstven dogodek, ki se bo odvijal v najprepoznavnejšem klubu tega dela Evrope. Mezzanine AMBASADE GAVIOLI bo 25.oktobra gostil jubilejno 25. obletnico DJ KASHMIRE-ja. Izkušnje in zvoki nabrani v četrt stoletja za gramofoni vas bodo popeljali na pot, kakršno redkokdaj doživite. Da bo pot res nepozabna, bodo poskrbeli še AIBETH YUNOUME, ALEX CVETKOV in ABAKBEAT. Pridružite se nam in ne zamudite tega enkratnega dogodka! Zahvalimo se mu skupaj za njegov doprinos sceni elektronske glasbe na edini način kot si ga zasluži: V VELIKEM SLOGU in GLASNO! VABLJENI!!!

DJ KASHMIRE je eden redkih DJ-ev, ki je vseskozi prisoten na sceni elektronske glasbe od samega začetka, torej poznih 80ih. V svoje sete vključuje Techno, Hard Techno, Minimal Tech-House in House, kar prinaša njegovim tehnično brezmadežnim nastopom raznolikost, svežino in nepredvidljivost. V svoji bogati karieri je bil gost nemalo klubov v Italiji, Slovenji in na Hrvaškem. Imel je čast deliti svojo strast do glasbe z imeni kot so: DJ RUSH, JEFF MILLS, DAVE CLARKE, CHRIS LIEBING, FRANK KVITTA, VIPER XXL, MARCO REMUS, SPACE DJ’z, LEXIS, DJ BOLD, LADIDA, LUCCA, UMEK, PETAR DUNDOV, LUKE SLATER, KAROTTE in mnogimi drugimi.
Kot sam pravi, je pri svojih 47ih letih in po 25ih letih prisotnosti na sceni elektronske glasbe, zelo ponosen, da je eden redkih, ki se ni nikoli prodal ali ogrozil svoje predanosti undergroundu in svojem unikatnem slogu. Dodaja, da je znan po trših in eksperimentalnih zvokih Techna in Housa, kar ohranja njegovo originalnost in mu omogoča, da je korak pred ostalimi. Uživa v svobodi in dolgih setih, kjer uporablja izključno plošče, ker mu omogočajo najčistejši način izražanja njegovi največji ljubezni – GLASBI!!!

LineUp:
KASHMIRE
AIBETH YUNOUME
ALEX CVETKOV
ABAKBEAT


 


Vreme Izola


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 23.10.2014 14:59

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK