Drum’n’Bass Konferenca

Metelkova mesto, Ljubljana, Slovenija

25. oktober 2014 ob 22:00

DrogArt informatorji


Letošnje konferenčno srečanje slovenskih kolektivov, ki ustvarjajo in vrtijo glasbo hitrega sosledja bobnov, okrepljenih z nizkimi tresočimi bas linijami, na kratko povedano, ’’drum’n’bass’’, se bo v soboto, 25. oktobra, začelo ob 22-ih v dveh klubih v AKC-ju Metelkova mesto v Ljubljani.
Drum’n’Bass Konferenca DNBK 2014 predstavlja 12 kolektivov, to so: Area Zero, Brejkschnitta, DrumWise, Elektrofolp, Female’s’cream, Frag::ments, Illegal kru, Illusion Art, RDYO DJs, Sinkronics, Trusted sounds, Vibe Department.
Ekipe iz vse Slovenije bodo znova udarile revijalno simultanko raznovrstnih drum’n’bass zvokov, njihovi DJi, MCji in drugi sodelujoči pa se bodo eden za drugim v soboto predstavili v klubih Gala Hala in Channel Zero na Metelkovi.

Tudi o tem v pogovoru ob premieri avtorske glasbe slovenskih ustvarjalcev drum’n’bassa … JAMirko, Jašarov, A.i.A in Erma bodo gostje oddaje Na piedestal – v ponedeljek, 20. oktobra, ob 20-ih na Valu 202.

/ Drum’n’Bass Konferenca 2o14
// PREDPRODAJA / PREVENDITA / PRESALE //
// PREDPRODAJA že teče. Cena vstopke v predprodaji je 10€. Vstopke za Drum’n’Bass Konferenca 2o14 dobite na naslednjih lokacijah:
/ [Ljubljana] Gala Hala / v času eventov
/ [Ljubljana] Channel Zero / v času eventov
/ [Škofja Loka] KŠŠ - Klub Škofjeloških Študentov
/ [Kranj] Klub študentov Kranj
/ [Kranj] TrainStation Squat
/ [Nova Gorica / Gorizia] Piši-Riši na vibe.eventz@gmail.com / V zadevo napiši Maya Ma Karte
/ [On-Line] Rezervacije Na E-Mail: vibe.eventz@gmail.com / V Zadevo Napiši: DNBK REZERV / Navedi Ime in Priimek ter Letnico Rojstva 


Vreme Ljubljana
Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 21.10.2014 22:39

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK