WELCOME TO MY HOUSE with Angel Anx, Pohalino, Buchan & ZavodKRU

Cirkus, Ljubljana, Slovenija

17. oktober 2014 ob 22:00


Welcome To My House je svež glasbeni format kluba Cirkus, ki že od januarja skrbi za tiste, ki jim je všeč house glasba in vse okoli nje.

V cirkuški Areni bodo poleg slovenskih deep&tech-house DJ-ev, za mešalkami razgrajala tudi mednarodni gostje, mali oder pa bo v sezoni 2014/15 rezerviran za bolj sveža imena, Crew-je, stebre prihodnosti house scene pri nas in širše.

Na drugem večeru v novi klubski sezoni se bomo podali v vesele "Groovie" house vode. Gostili bomo ANGEL ANX-a, ki že več kot desetletje skrbi za kvalitetne house ritme kot DJ in tudi kot producent. Njegovo glasbo podpirajo tudi Luciano, Marco Carola in Richie Hawtin, oder pa je že delil z imeni kot so Fatboy Slim, Axwell, Eric Prydz, David Guetta, Afrojack, Benny Benassi, Pete Tong... Povabilo, ki ga je prejel s strani BBC radia 1, kjer so predstavili njegov glasbeni profil mix, je le še ena izmed mnogih potrditev, da Angel Anx ustvarja glasbo za tiste, ki so željni kvalitetnih klubskih ritmov.

Drugi WTMH v novi sezoni bo na velikem odru segreval rezident dogodka Buchan. Zaključek pa bo tokrat zelo Jagoden, saj smo ga prepustili človeku, ki od besedi "Jagode" ne pomisli na hrano za telo ampak za dušo. Kaj zanj pomeni Jagoden izbor house komadov boste pa sami videli!

Na Igrišču gostimo ZavodKRU! Zase pravijo da so neformalna, multidisciplinarna, kulturistična organizacija, ki združuje osebke podobnih nazorov; predvsem pristaše dolgih žurov. Delujejo po načelu: Z ustvarjanjem nad vsakdanje tegobe! ZAVODKRU JE STANJE DUHA.

LineUp:
ANGEL ANX ((Pacha, Toolroom, Ministry of Sound)
POHALINO (Strawberry Fields)
BUCHAN (WTMH, Lose Control
ZavodKRU: Urke & Yuriy

Vstopnina: 5e
 


Vreme Ljubljana


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 16.10.2014 14:22

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK