WELCOME TO MY HOUSE with LEMON // 5.9.2014 // Cirkus

Cirkus, Ljubljana, Slovenija

5. september 2014 ob 23:00


 V cirkuški Areni bodo poleg slovenskih deep&tech-house DJ-ev, za mešalkami razgrajala tudi mednarodna gostujoča imena, mali oder pa bo v sezoni 2014/15 gostil bolj sveža imena, stebre prihodnosti house scene pri nas in širše.

Format Welcome To My House tako postaja sinonim za odličen clubbing, pa naj se na njem predstavlja svetovno znan glasbeni ustvarjalec ali nepogrešljiva ekipa rezidentov.

Na otvoritev sveže klubske sezone na veliki cirkuški oder prihaja pionir hrvaške elektronske glasbe, ki letos obeležuje 20 let svoje stvarjalne kariere. Marsikdo se ga spominja kot rezidenta kluba Ambasada Gavioli, njegov nepozaben warm-up set, ki ga je leta 2001 odvrtel za Paul Van Dyka, pa še danes najde prostor na trdem disku tistih, ki so včasih prisegali na prave progressive beate. Nekoč Crazy Lemon, 5. septembra pa v Cirkusu kot LEMON.

Prvi WTMH v novi sezoni bo odprl mlad obetaven DJ in producent IAN GREEN, za zaključek večera pa bo poskrbel zvesti WTMH publiki že dobro znan rezident Buchan, ki tokrat obljublja malo trši set kot ponavadi.

Na Igrišču bomo tokrat gostili ekipo z zanimivim imenom in še bolj zanimivo glasbo: Driskoteka. Zase pravijo, da: "Je Driskoteka kolektivno kreativno odvajalo, ki odpre vse še tako zaprte poti in predsodke!" Kako točno se sliši njihov glasbeni stil, definiran kot indie funk elektro punk future techno drisko disko, pa preverite v petek 5. septembra v Cirkusu.Vreme Ljubljana


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 4.9.2014 13:19

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK