SCHENGENFEST 2014

OPEN air, Vinica, Slovenija

31. julij 2014 ob 20:00

DrogArt terenska ekipa


Schengenfest 2014 (od 1. do 3. avgusta), ki se je v 7. letih razvil v enega najbolj eminentnih festivalov v regiji, bo tudi letos potekal v Vinici v Beli krajini, v prekrasni naravi Krajinskega parka Kolpa, ki s svojo lego neposredno ob tej čisti in prijetno topli reki ponuja obilo možnosti za sprostitev in različne oblike rekreacije.

Na Schengenfestu 2014 boste tako priča nastopom vrhunskih, svetovno znanih skupin kot so: H.I.M., Die Antwoord, Morcheeba, 2CELLOS, domačih glasbenih skupin in vrsti DJev.

LineUp

Video kanal

 


Letošnji, že 7. Schengenfest, bo res nekaj posebnega. Organizatorji Black Orange d.o.o. so zaradi večjega udobja, še boljših pogojev in najboljše volje uvedli nekaj novosti! Poleg enodnevnih in tridnevnih vstopnic, so uvedli še dvodnevne! In tridnevne so v bistvu od zdaj štiridnevne! Zakaj? Ker se bo letos Schengenfest prvič v svoji zgodovini pričel že v četrtek (31. 7.), ko boste lahko v miru postavili svoje šotore, brez naglice. Večerni program bo temu primeren, saj bo za zabavo poskrbel Vlado Kreslin z Malimi bogovi, 2B in nekaj didžejev, naslednji dan pa se bo začelo - zares! Tako vam organizatorji – vsem, ki ste že in ki še boste kupili vstopnice za 3 dni festivala – poklanjajo še en dodatni dan! Kar pomeni kar 4 dni programa in 5 dni kampiranja v prekrasnem krajinskem parku Kolpa! Poleg tega so se organizatorji odločili preseliti kamp pod vznožje hriba, kjer je bilo prej prizorišče dogodkov, neposredno ob plaži reke Kolpe, kjer za naravno senco skrbi omenjeni hrib in drevesa ob Kolpi, prizorišče pa bo letos tam, kjer je bil prejšnja leta kamp. Zaradi čim večje dostopnosti vstopnic, ki bodo letos cenejše do 18. 7. 2014, pa so poleg enodnevnih in tridnevnih (z dodatnim dnevom gratis), uvedli tudi dvodnevne vstopnice za vse mogoče kombinacije dveh dni (enega za drugim), in ker je letos pravljično, 7. leto festivala, pa akcijo 6 + 1 za tridnevne vstopnice, s katero omogočajo večjim družbam, da še prihranijo! Torej več sence, vrhunski program, dodatni dan in pravljična akcija 6 + 1! Naj se odštevanje do najbolj norega festivala zvoka, sonca in zabave – prične!

Organizatorji pa so tudi razkrili tudi dnevni program, ki je dodatno obogaten s številnimi didžeji na Elektro odru, seveda pa ste tudi že nestrpno pričakovali dnevni program Glavnega odra, kjer bodo letos kraljevale mnoge vrhunske tuje in domače zasedbe.

V četrtek, 31. 7., na dodatni dan, bodo nastopili Vlado Kreslin in Mali bogovi, 2B in FCKN DJ’S.

V petek, 1. 8., na večer, pri katerem sodelujejo organizatorji s Kinom Šiška, boste lahko na Glavnem odru videli skupine: letošnje veliko presenečenje festivala Die Antwoord, nato Laibach, Kiril Djaikovski, Moveknowledgement, Kuga in High 5. Na Elektro odru se bodo zvrstili DJ Zeds & Rootsinsession Sound, Felis Catus & Softskinson (DMNP), Nati Katchi in S.H.U. S.H.U.

V soboto, 2. 8., bodo glavni oder zasedli vrhunski 2CELLOS, Bajaga & Instruktori, Zmelkoow, StrojMachine, Čao Potrorož, Pankreas in Ice on Fire. Na Elektro odru boste lahko zaplesali ob glasbi Loadstar & MC Jakes, HEX, Danaja, TRDEE in Milk Drinkers.

V nedeljo, 3. 8., pa prihajajo na Glavni oder dolgo pričakovani HIM in Morcheeba, nato MUFF, Zebra Dots, The Ufoslavians in Top Stripper. Na Elektro odru pa bosta ploščke sukala sloviti Valentino Kanzyani in Beltek.

Kot lahko vidite, organizatorji Schengenfesta mislijo na vas! Pri vsemu, kar smo našteli, pričakujte tudi odličen in razširjen spremljevalni program, dobro založeno festivalsko trgovino Schengi Shop, povečano število tušev ter umivalnikov in – med drugim – že omenjeno, a zelo pomembno – večjo prisotnost sence nad šotori!


CENE VSTOPNIC:

 

TRIDNEVNA (+ DAN GRATIS): 69,00 EUR

POSEBNA AKCIJA: 6 + 1

 

2 DNI - ČETRTEK + PETEK: 37,00 EUR

2 DNI - PETEK + SOBOTA: 55,00 EUR

2 DNI - SOBOTA + NEDELJA: 54,00 EUR

ČETRTEK: 9,00 EUR

PETEK: 32,00 EUR

SOBOTA: 27,00 EUR

NEDELJA: 30,00 EUR

Več info


Vreme Vinica


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 24.7.2014 11:35

Povezane vsebine

Manj tvegana zabava

Parti novice - SCHENGENFEST 2014

OPEN air, Vinica, Slovenija, 31.7.-3.8.2014Vašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK