Synaptic Chill & Grill XI »Jauhe«

LD Jauhe, /, Slovenija

19. julij 2014 ob 15:00


Celo leto smo pridno tresli ljubljanske in okoliške temnice, torej si zaslužimo oddih pod milim nebom z obilico druženja, muziciranja, peke, slikanja, igre in še česa. Ljube nam aktivnosti bomo kot že mnoga leta doslej združili v dobro znani umetniški rejv piknik. 


Letos skupaj s četo Dj-ev, kreativcev, performerjev, kulinarično-pivskih navdušencev in ostalih častnih članov migriramo na novo lokacijo,  zaenkrat zavito v skrivnostno tančico. V novo odkritem paradižu bomo dan in noč preživeli ob šik podzemni glasbi, ki jo bodo člani slovenskih DJ ekip predstavili v sledečem glasbenem zaporedju: Ambient – Bass – House – Techno – After. 

 

 Strelišče (15.00 - 06.30)

- Ali Armean
- Boomhauer & Donkeyhorse
- CИHИ
- Dojaja 
- Fraku & Mint
- Freeverse
- G-Lectic
- Pak
- Rokko 
- Simex 
- Splinterhouse 
- Utti 
- Zergon & Byn


After (06.30 – 12.00)
- Aneuria
- Nitz
- Vid VaiDodatno:

 - delavnica izdelave elektronskih inštrumentov (potrebna predhodna prijava na info@ljudmila.org)
 www.ljudmila.org
- Muslauf http://www.muslauf.si/
- izdelava majic 

Hrana in pijača:

 Vse lahko prinesete s seboj. Priporočljiv je lastni žar, s katerim sami poskrbite zase. Medsebojna zmenjava dobrin je zaželena. Nekaj hrane in predvsem ohlajeno pijačo in koktejle bo možno tudi kupiti. Šank in catering bo pripravila ekipa Zelenga zajca.

Synaptic priporoča in svetuje:

 Vrečka za smeti (obvezno!), hladilna torba, insekt repelent, dolgi rokavi za zvečer, primerna obutev, odeja, šotor, spalna vreča, zložljivi stol, pribor za osebno higieno, krema za sončenje, osvežilni pršilnik z vodo za obraz, čim več športnih rekvizitov in družabnih iger, sončna očala, prenosljivi pepelnik, udobni naslonjač, fotoaparat, papirnati eko osvežilni robčki in kosmati prijatelji.

 Obvezni prispevek za vse udeležence: 10 eur (dogodek je privat narave, vstop možen samo z vabilom ali prijavo na synapticcrew@gmail.com), prispevek je namenjen Združenju Synaptic.

 V primeru intenzivnega dežja dogodek odpade. Spremljajte novosti na www.synaptic.cc in facebook kanalu: synapticcrew

 


Vreme /


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 10.7.2014 15:50

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK