Žur z razlogom 2013

park Tivoli, Ljubljana, Slovenija

31. avgust 2013 ob 16:00

DrogArt terenska ekipa


Vstopnina znaša 1 €, ki jo letos spet plačaš s kovancem in sicer na glavnem vhodu na prizorišče. Začnemo ob 16. uri. 

Tudi letos ima vstopnina na ŽUR Z RAZLOGOM svoj namen, saj bomo celoten izkupiček iz vstopnine podarili projektu, ki bo prejel največje število vaših glasov. Tvoj glas šteje! 

Glasuj za svoj najljubši projekt, ki naj prejme vsa zbrana sredstva Žura z razlogom 2013: http://www.orto.si/zurzrazlogom. Zmagovalni projekt bomo razkrili na samem prizorišču žura.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

UMEK

Umek je z eksplozijo elektronske plesne kulture v Ameriki v zadnjih letih pridobil status zvezdnika tudi na drugi strani Atlantika. Letos sta za njim že dve ameriški turneji, kjer je povečini nastopal na glavnih odrih največjih festivalov.

Poglej si video, kjer Umek pove vse o svojem zadnjem letu in Žuru z razlogom: http://youtu.be/qoRBWwUbdjg

Več o Umeku najdeš na http://fb.me/umek.si

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

KORISTNE INFORMACIJE

Vhod
Dobimo se v Tivoliju, na zelenici za bazenom. Na prizorišče vstopiš skozi glavni "vhod". Vstop bo omogočen od 16.00 ure dalje. Dogodek se zaključi ob 23.00. Ob vstopu na prizorišče upoštevaj označbe in navodila varnostne službe.

1 EUR embalaža
Ob nakupu vsake pijače zaračunamo za embalažo 1 EUR, ki ga prejmeš v obliki kupončka.
Ko prineseš embalažo s kupončkom nazaj na šank, ti 1 EUR povrnemo.
Parkiranje
Svetujemo ti, da se na prizorišče pripelješ s sredstvi javnega prevoza, saj ima parkirišče v parku Tivoli omejene kapacitete, za parkirana vozila pa ne odgovarjamo.

Alkotest
Preden se odpelješ iz dogodka, se ustavi v Drogart kotičku in z alkotestom preveri svoje sposobnosti za vožnjo domov. Več info na www.drogart.si.

After taxi
Z zabave varno in brezplačno z after taxi-jem. Poišči DrogArt info točko na Žuru z razlogom, tam dvigni brezplačne After taxi kupone in se z njimi odpelji varno domov. Kupone lahko koristiš med 00.00 in 7.00 zjutraj. Prej je obvezna prijava do petka, 30. 8. 2013 do 12.00 na www.aftertaxi.si. Spremljaj aktualne novice na After taxi Facebook strani.

Vnos predmetov
Varnostna služba bo zaradi zagotovitve osebne varnosti obiskovalcev na vhodu opravila preventivni pregled. Na prizorišče je prepovedan vnos orožja, petard, ostrih predmetov ,stekla, alkohola, odprtih plastenk s pijačo, drog in ostalih nevarnih predmetov. Med nevarne predmete štejejo tudi dežniki s špico (pridi z zložljivim dežnikom).

Zdravstvena oskrba
V primeru zdravstvenih problemov se nemudoma obrni na varnostno službo, organizatorja ali zdravstveno službo. Na prizorišču bosta prisotni dve reševalni vozili z zdravniki in ekipa Drogarta, ki bo delila brezplačno vodo.

Izgubljeno in najdeno
Obisk dogodka je na lastno odgovornost. Organizator ni odgovoren za poškodbe, izgubljene ali ukradene predmete na dogodku. Vse najdene predmete na prizorišču dogodka lahko od ponedeljka, 2. septembra dalje dvigneš na recepciji Si.mobila na Šmartinski 134b, 1000 Ljubljana. Informacije o najdenih predmetih dobiš tudi na številki 040 440 006. Pokliči in se pozanimaj, če smo našli kaj tvojega.

Posnetki
Fotografije, avdio in video posnetki bodo lahko javno objavljeni (tudi v promocijske namene) brez avtorizacije in nadomestila prikazanim osebam.

Se vidimo na žuru!


Vreme Ljubljana


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 15.3.2016 13:37

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK