K4 predstavlja: MADTEO, DOT (Live act) in NITZ (Live act)

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

5. december 2012 ob 21:00


Velik floor:
MADTEO (Morphine, Workshop, Hinge Finger)
NITZ Live act
DOT Live act

VJ:
FŠK

Vstop:
3 €

Vstopnina: 3 €

V sklopu koncertnega cikla K4 predstavlja se tokrat posvečamo inovativni domači produkciji in raznolikim možnostim ustvarjanja glasbe v živo, pa tudi eklektičnemu preiskovanju selekcije, ki presega ustaljene klubske žanrske smernice!

Tako se bo z avtorsko kompozicijo in nastopom v živo predstavil Tine Vrabič, ki kot glasbenik deluje pod umetniškim imenom NITZ. Poleg reprezentacije ustaljenih klubskih žanrov, kot so deep house in dub techno,se bo posegel v eksperimentalne glasbene izraze, ki z raziskovanjem sintetičnih zvočnih struktur, predvsem glitchev, razkrivajo nove glasbene kvalitete.

Na koncertu bo nastopila tudi Nataša Muševič, ki nastopa pod umetniškim imenom DOT.Znotraj koncertnega cikla K4 predstavlja bo svoje dolgoletno mednarodno ustvarjanje na področju dubstepa in sorodnih urbanih godb strnila v živi nastop kot lastno avtorsko glasbeno izvedbo. Z novo glasbeno produkcijo želi občinstvu ponuditi zmes, ki močno temelji na zlivanju vplivov sodobne plesne elektronike, kot so trap, footwork in uk bass, in s tem slovensko produkcijo približati aktualnim globalnim smernicam.

Nastop obeh izvajalcev v živo bo nadgradil vizualni čarovnik FŠK, ki bo združil dve ideji današnjega kulturnega prostora in časa v enovit celostni pristop zlitja glasbe in videa. Za gramofoni pa se bo v Klubu K4 za njunim nastopom oglasil tudi enkratni interpret zaprašenih house, boogie in italo vinilov, basirajoči eklektik in enigmatični selektor MADTEO iz New Yorka, ki dviguje prah po celem svetu z izjemnimi produkcijami za znamenite založbe, kot so Morphosisov Morphine Records, Joy Orbisonov Hinge Finger in Will Bankheadov The Trilogy Tapes!

Vabljeni torej v Klub K4 na večerno druženje s prvovrstno izkušnjo domače ustvarjalne kulture glasbe in videa, kasneje pa se ponočnjaki lahko pridružite tudi večeru z Illusion Art in DJ Pipsom!

Opomba: vstop velja tudi za dogodek z Illusion Art! ;)


Vreme Ljubljana


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 4.12.2012 10:33

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK