OTVORITEV SEZONE 2012/2013: N E R V O - DOBITNICI GRAMMYJA ZA HIT "WHEN LOVE TAKES OVER"

Cirkus, Ljubljana, Slovenija

28. september 2012 ob 22:00


PREMIERNO V SLOVENIJI!


Avtorici in izvajalki hitov "Youre Gonna Love Again",
"Were All No One", "The Way We See The World", "Reason"
ter prihajajoče uspešnice "Something To Believe In"

800 vstopnic po ceni 5€ v prodaji le na večer prireditve od 20.00!


Didžejki, producentki, tekstopiski, voditeljici radijskega šova Nervo Nation, modni ikoni, čistokrvni žurerki Ali je sploh kaj, česar seksi dvojčici Mim in Liv Nervo ne bi znali spremeniti v zlato!? Pri sladkih šestnajstih sta že bili uspešni manekenki in lOrealovi ambasadorki v domači Avstraliji, a sta se odločili, da bosta glasbenici. Kljub sprejemu na klasično glasbeno akademijo pa sta se odločili za pop kariero.

Pri 18. letih sta podpisali pogodbo s Sonyjem, se prebili med najudarnejše avtorje v glasbeni industriji, krona njunega dela pa je bil grammy za megahit "When Love Takes Over". Med naročniki njunih besedil so Kesha, Pussycat Dolls, Kylie, Kelly Rowland, Armin van Buuren, David Guetta in Sophie Ellis-Bextor. S pogodbo založbe Virgin v žepu sta lani resno zagnali tudi pevsko-didžejsko kariero in nanizali šopek hitov: v himni festivala Tomorrowland "The Way We See The World" so jima priskočili na pomoč Afrojack, Dimitri Vegas in Like Mike, v "Were All No One" gostujeta Afrojack in Steve Aoki, v klubski petardi "Youre Gonna Love Again" Avicii, v "Reason" vzpenjajoči se Hook n Sling, hit letošnje ibiške sezone "Something To Believe In" pa sta posneli z Normanom Dorayem.

Punci sta ogrevali zadnji turneji Britney Spears in Nicky Minaj, imata svojo rezidenco v Las Vegasu, nastopata na največji festivalih na svetu in sta zaradi svoje nalezljive pozitivne energije ena največjih klubskih atrakcij svetovnih plesišč. Idealno za začetek nove sezone najbolj vročega ljubljanskega kluba. V petek 28. septembra.

 

KLUB CIRKUS
Trg Mladinskih delovskih brigad 7
lokacija bivšega Kina Vič, Ljubljana
www.cirkusklub.siwww.facebook.com/cirkus.klub

STAROSTNA OMEJITEV = 18+ VIP = 25+

VSTOPNINA = 5€
Na voljo je le 800 vstopnic, ki bodo v prodaji le na vhodu v klub na večer prireditve.

INFORMACIJE
info@cirkusklub.si +386 (0)51 631 631

VIP CLUBBING & REZERVACIJE MIZ
rezervacije@cirkusklub.si+386 (0)41 777 747 (Denis)


Vreme Ljubljana


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 1.9.2012 21:18

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK