"KERSNIKOVA – OPEN HOUSE"

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

22. junij 2012 ob 17:00


Kljub temu, da je bil Janko Kersnik plemiške krvi (kolikor je to za Slovenca sploh mogoče), je v svojih komadih vselej opozarjal na družbeno, politično in kulturno pereče teme, ki so bile prav tako dramatično kot danes, v naših krajih prisotne že v 19. stoletju. Janko je velikokrat pokazal nestrinjanje s klerikalizmom in strankarsko omejenostjo. V nekaterih delih se je celo podpisal kot Baptist!; lahko bi torej rekli, da se ni rad uklanjal omejenosti mainstream razmišljanja, saj je bil aktivni podpornik prestopanja meja konvencionalnosti, ki jih praviloma tudi v trenutnih časih lahko uspešno preseže le "podzemna" kultura. Zato v čast slovenskemu pisatelju, notarju (kateri plemič pa to takrat ni bil?) in (ne boste verjeli!) politiku, tekstopiscu Ode an den Triglav, po katerem je poimenovana ulica na kateri je že vrsto let usidrana baza legendarnega Zavoda K6/4, prirejamo celodnevni party pod uradnim imenom: »KERSNIKOVA – OPEN HOUSE«, na katerega, kot pospeševalci kulturne pluralizacije vabimo tako kreativce, ki bodo prišli v center vseh kultur iskat svojo umetniško pravico, kot tudi vso eminentno jaro gospodo!

17:00 – 21:00

MALI FLOOR KLUBA K4: OPEN STUDIO

Dogodek OPEN STUDIO je namenjen glasbenim producentom in VJem, ki si želite ob nasvetih mentorja iz ekipe Kluba K4, pobliže spoznati s kreativnimi pristopi mešanja slike v živo ter morda preizkusiti zvok lastnega glasbenega materiala preko klubskega ozvočenja.
S sabo na prenosnih računalnikih prinesite glasbene in/ali vizualne materiale!

PARKIRIŠČE PRED KLUBOM K4: JANKOV OPEN AIR ŽUR OB ZAKLJUČKU ŠOLSKEGA LETA!

ZEK CREW / 1107 / K4 Crew: Neža & Blaž / KBLO 814+ Woo-D & FREEVERSE
ELEKTRONSKO GRAFITIRANJE PRED KLUBOM K4

V čast kulturnemu uporniku Janku Kersniku, po katerem je poimenovana ulica na kateri je že 23 let usidrana tudi klet legendarnega Kluba K4, prirejamo celodnevni dogodek pod imenom:«JANKOV OPEN AIR ŽUR OB ZAKLJUČKU ŠOLSKEGA LETA!«, na katerega, kot pospeševalci medgeneracijske različnosti vabimo tudi vas - najstnike, da pridete k nam sproščat kreativne neizživetosti z grafitarji: ZEK CREW / 1107 / K4 Crew: Nežo & Blažem / KBLO 814, ter se naužijete nafankiranih in nagličanih viž, ki jih bosta vrtela Freeverse in
Woo-D!
Vstop je brezplačen!

K4 INFO TOČKA
Na K4 INFO TOČKI boste, poleg manjših nagrad, imeli možnost sodelovati pri
NAGRADNI IGRI: POSTANITE ČASTNI ČLAN KLUBA K4!

Na info točki oddajte letak, izpolnjen z vašimi osebnimi podatki in se uvrstite v nagradno igro, ki vam bo omogočila pridobitev naziva: Častni član Kluba K4, s katerim boste prejeli letno vstopnico za klubsko sezono 2012/2013 in brezplačni vstop v klub za rojstni dan!

Vstopnina: berzplacni vstop


Vreme Ljubljana


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 21.6.2012 14:00

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK