Synaptic: Mike Shannon (Cynosure, CA)

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

1. junij 2012 ob 23:00


Main:
MIKE SHANNON (Cynosure, CA)
Utti & Zergon
Spliterhouse & Nitz

Bar:
Lux (DMNP, Synaptic)
Ciniša (PZZ, Bio-mechanics)
Brt Čutul

VJ Mesec

Vstopnina:

Synaptic: Mike Shannon(Cynosure, CA)
»Cynical closure«

Sezona sinaptičnega hedonizma in glasbenega enciklopedizma se počasi, a kruto bliža h koncu. Poslednja epizoda kani izzveneti v lesketajoče se črnih tonih kanadskega jacking micro-tech futurizma, ki ga že od prvih sinaptičnih utripov prav po božje častimo.

Mike Shannon je umetnik, ki ob boku rojakov, kot so Akufen, Jeff Milligan, Richie Hawtin, Matt Thibideauin Tim Hecker zastopa elito čezoceanskih elektronskih glasbenikov. Narkotično zasvojljiva zmes zasvinganega house drajva, jazzistične lahkotnosti in hipnotičnega, zlobno mrzlega minimalizma, si je izpod Shannonovih prstov utrla pot do arhetipskih založb pametnega tehna, kot so Plus 8, Scape, Force inc, Wagon Repair in Logistic. DJem prijazno založbo Revolver, je s kolegom Jeffom Milliganom oblikoval kot manifest njunega inženirskega in tehnično ambicioznega pristopa k vrtenju glasbe. Svojo platformo Cynosure je skozi leta vsesplošne minimal histerije in kloniranja s tesnim filtrom kvalitete, varno popeljal do zavidljivega statusa avtoritete, ki je trdno utemeljena naproti trendovskemu plimovanju, saj pravila igre določa sama. Preko Cynosure je Shannon s svojo kuratorsko žilico iz obskurnosti izstrelil ustvarjalce, kot so: Deadbeat, Wandler in Ernesto Ferrerya.

S Shannonovo substanco se bo za pultom velikega plesišča zlila preverjena Sinaptična garda, medtem ko bo v barskem prostoru gromko odmevala poslednja lekcija neizprosnega tehno modernizma!

Več:
http:www.cynosure-recordings.com
http:www.synaptic.cc/

Vstop:
Do 24h: 7 eur
Ostali: 9 eur


Vreme Ljubljana


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 16.5.2012 21:31

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK