DON´T MAKE NEW PEOPLE present: A1 BASSLINE

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

18. maj 2012 ob 23:00


velik floor:
A1 BASSLINE (Tigthen up, Dirtybird, UK)
Ivanhoe & Feentz (driskoteka)
Moe Lester (DMNP)

mali floor:
Splinterhouse (synaptic)
žakpižon & Felis Catus (DMNP)
Softskinson (DMNP)

video:
Koala™ (Trajna)

Vstopnina: Do 24h: 6 € Po 24h: 10 €

Iz Essexa prihajajoči Cristian Sibthorpe aka A1 Bassline je pravzaprav otrok infamoznega Croydonskega kroga. Karkoli, razen glasbene kariere, bi bilo veliko presenečenje, saj Cristian ni le odraščal z Joy Orbision-om in Ben UFO-om, temveč ga je njegov oče Dem2 (aka US Alliance, ustanovitelj Rave Magazine-a), že od malih nog vzgajal ob ritmih 2-stepa in garage-a.

Navkljub privzgojeni naklonjenosti do sub-bass scene in zgodnjih releasov v bolj wonky fidget slogu, je razvil globoko ljubezen do house & four-to-the-floor ritmov, kar še posebej prihaja do izraza v njegovih novejših izdajah in setih. Komaj sedemnajstleten je padel v uho Normanu Cooku, ki je pri Southern Fried Imprint poskrbel za produkcijo nadaljnjih singlov. Poleg naštetih glasbenih podvigov, je A1 Bassline soustanovil založbo Tighten Up.

Z njim se bodo na velikem flooru stresali DMNP Moe Lester ter driskotekina Ivanhoe & Feentz. Na malem bodo ružili DMNP žakpižon & Felis Catus ter Softskinson in Synapticov Splinterhouse. Vizualije bo oblikovala Koala™.

Več:
soundcloud.com/a1-bassline
facebook.com/a1bassline


Vreme Ljubljana


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 10.5.2012 15:27

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK