COLOURS 2nd ANNIVERSARY w/VALENTINO KANZYANI - 3h set

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

26. april 2012 ob 23:00


Main:

VALENTINO KANZYANI (Jesus Loved You)
IAN F (Colours, Jesus Loved You)
ANEURIA (Colours, Jesus Loved You, Gilesku)


Small:

SYMANN (Synaptic)
VID VAI (Colours, Apparel)
EVANO (Colours, Pluie/Noir)

Vstopnina: do 24:00 > 8e od 00:00 > 11e

Mesec april zaznamujeta prebujanje pomladi in barvitost narave. Hkrati pa je to tisti mesec v letu, ki zaznamuje obstoj ekipe Colours, saj smo se ravno pred dvema letoma olistali in obarvali ter se podali na glasbeno pot. Do danes ste z nami preplesali 20 klubskih večerov, poslušali ste 5 izdaj naše založbe Colours in Music ter se katapultirali na afterje, kjer smo se srečni in nasmejani zibali vse do poznih popoldanskih uric.
Za obeležitev 2. obletnice obstoja kolektiva Colours in v zahvalo za vašo podporo, smo vam pripravili poseben večer s pionirjem slovenske klubske glasbe - Valentinom Kanzyanijem. Mednarodno znan DJ, ki še vedno prisega na vinil, se je v zadnjih letih po temeljiti prenovi lastnega zvoka dokazal kot pravi mojster klubskega podzemlja; osredotočil pa se je tudi na ustvarjanje novega albuma, katerega izid lahko pričakujemo že letos poleti. Na velikem odru se mu bosta pridružila ustanovitelja kolektiva Colours – Aneuria in Ian F., na malem pa poleg očeta ekipe Synaptic – Symanna, še mlajša člana barvic - Evano in Vid Vai.
Četrtek, 26. 4., bo torej za vse nas dan veselja, praznovanja in obujanja spominov na pretekle dogodivščine. Skupaj se bomo prepustili vrhunski selekciji raznovrstne klubske glasbe, plesali ob elegantnih ritmih house-a, kričali od neusmiljenega techna, se optimistično zazrli v prihodnost in se medsebojno oplajali z vsemi čarobnimi trenutki.

Pridružite se nam in postanite del naše zgodbe tudi vi

Vaša ekipa Colours


Vreme Ljubljana


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 4.4.2012 20:47

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK