BodyWork III »Urban Divas«

Cafe Spartacus, Murska Sobota, Slovenija

6. april 2012 ob 22:00


TRICK-C. & LILONEE (Reldz Records, ZG)
Opening set by DJane Mistina

Vstopnina: 5 €
Starostna omejitev 18+
 

Svet elektronike ostaja zadnja moška trdnjava v kateri so ženske še vedno redkost. Teritorij nočnih melodij pa prav počasi in vztrajno polnijo z njihovo prisotnostjo, razgibavajo plesišča po Sloveniji in tujini, z žensko noto dajejo dogodkom poseben pridihin osvajajo vse, ki verjamejo, da vrtenje glasbe ni le moški šport.
Na petkovi nočni odiseji vam bodo urbane dive v okviru misije BodyWork III pokazale, kako se sliši elektronika iz ženske perspektive. Ploščke in gumbke bodo mešale Trick-C., prva dama slovenske elektronike, Lilonee, mojstrica zagrebškega undergrounda in lastnicapriznane podzemne tehno založbe Reldz Records, za uvod pa bo poskrbela simpatična prlečka Mistina, ki je prav v zadnjem letu dokazala, da tudi Pomurje premore kvalitetnih mladih upov slovenske elektronike, saj je na tekmovanju SYLD 2011 bila izbrana kot najbolj obetajoča DJ-ka.
Vesele bodo vseh, ki se boste poklonili brhkim dušicam na plesišču in na stejdžu. Obsežen spekter elektronskih ritmov od tech housea do pisanega kolaža tehna in pošteno razgibavanje zagotovljeno. Razlog dovolj za obisk?


BodyWork - http:www.facebook.com/bdyWork
Lilonee - http:www.facebook.com/lilonee.official
Trick-C - http:www.facebook.com/djtrickc
DJane Mistina - http:www.facebook.com/DjaneMistina

Next event: BodyWork IV, Petek, 11. 05. 2012

 


 


Vreme Murska Sobota


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 24.3.2012 16:35

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK