Slovenski teden glasbe: MEDŽANSRKO OPRAŠEVANJE

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

23. marec 2012 ob 21:00


Nastop skupin:
BEATMYTH
NEOMI
LONDON
HEX

GOST:
Luise Pop (Avstrija)

DJ PODPORA
Veliki p(r)ašnik:
Mali p(r)ašnik:

STOJAN
BORJA
BAKTO
WISH.KO
FREEVERSE
YANOOSH
ŽAKPIŽON

Festivalskemu delu letošnjega Slovenskega tedna glasbe odpiramo vrata tudi v Klubu K4, kjer mu bomo podporo izkazali z jagodnim izborom DJev, ki se bodo predstavili v širokem naboru žanrske raznolikosti. Vsled opraševanju različnih vrst, ki se v naravi praviloma izognejo ena drugi, bomo v laboratoriju K4 kuhinje izvedli eksperiment, kjer se bodo navzkrižno opraševali različni žanri, katerih medvrstno raznolikost bodo zastopali: Stojan, Borja, Bakto, Wish.Ko, Freeverse, Yanoosh in Žakpižon.


Kaj je SLOVENSKI TEDEN GLASBE?
Predstavniki madžarskega festivala Sziget, hrvaškega Terraneo, srbskega Exit-a ter avstrijskega festivala in konference Waves Vienna, so poslušali skladbe več kot 150 prijavljenih izvajalcev, razvrščenih po kodah (prejeli so le številke, brez imen izvajalcev ali skladbe, s čimer so zagotovili odločanje na podlagi same glasbe) in naredili svoj izbor najljubših. Skupen seštevek točk je petnajstim najbolj opaženim ponudil možnost predstavitve svoje glasbe na odrih Orto bara, Gale Hale in Kluba K4, kjer se bodo predstavili bendi: BEATMYTH, NEOMI, LONDON in HEX.

Omenjeni festivali pa so poskrbeli tudi za posebne goste večerov, ki ne bodo nastopili v tekmovalnem delu, tako se bo v Klubu K4 predstavil Luise Pop iz Avstrije.

Več:
www.stg.si

Vstop:
Do 24h: 5 €
Ostali: 7 €


Vreme Ljubljana


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 19.3.2012 15:48

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK