Signal! w FUTUREBOUND

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

11. februar 2012 ob 23:00


Veliki:
FUTUREBOUND (Viper)
Smooth (Viper, Beta, Citrus, Illegal)
Lekke (CRO)
Hedon (Illegal)

Mali:
P4B

VJ: Soaked


Serija glasbenih dogodkov Signal! v svoji tretji izdaji z vsemi žarometi osvetljuje liverpulskega d´n´b prvaka Futurebounda.

Brendan Collins je DJ/producent z niknejmom Futurebound, ki deluje že od daljnega 1989, ko je pričel obiskovati ilegalno organizirane rejve, potem pa sistematično nadaljeval z negovanjem svoje strasti do plesne glasbe, ki jo je do danes postopoma razvil v nenadkriljivi ugled, sloneč na dejstvu, da z brezhibnim slogom navdušuje publiko po vsem širnem svetu! Po izdaji ‘Blind Cobblers Thumb’ in ‘Pied Piper’ leta 2003, s katerima je nemudoma dosegel vrh mnogih lestvic, nekateri komadi pa so pridobili kultni status generacijske himne, je Viper Recordings postala ena najbolje profiliranih založb na sceni, ki se obenem lahko ponaša z najrevolucionarnejšimi artisti. Leto 2011 je bilo za Futurebounda eno najbolj zaposlenih doslej, saj je polegMatrix & Futurebound izdal še album Worldwide 001, s katerima je znova dokazal, da še vedno neizpodbitno ostaja eden vodilnih svetovnih Drum & Bass producentov.

Zadnji podvig založbe Viper je dolgometražni prvenec ljubljenca slovenske drum´n ´bass scene. Gre za Smootha in njegov EP, imenovan Blinded By The Light, ki ga bo pri enem redkih nastopov na rodnih tleh, predstavil tudi v okviru dogodka Signal! Poleg notoričnega Smootha vam bodo sobotni večer tekočinili legendarni zagrebčan Lekke, in vsem dobro znani Hedon.

Mali floor bo prevzela ekipa P4B in po krajši odsotnosti s klubskih prizorišč odropotala svojo prepoznavno, pretežno nalomljeno žanrsko mešanico. Break it down!

Več:
http:www.viperrecordings.co.uk/
http:www.facebook.com/futureboundviper
http:www.facebook.com/lukasmooth
http:p4b.nu/


Vstop:
Do 24h: 7 €
Študent/Letak: 8 €
Ostali: 9 €

Vstopnina:


Vreme Ljubljana


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 7.2.2012 20:45

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK