COLOURS present: WOMEN´S POETRY

Klub K4, Ljubljana, Slovenija

7. februar 2012 ob 23:00


Main:

MARA TRAXMAAYAN NIDAM & VERA (Perlon, Oslo, Cyclical)
IAN F. (Colours, Jesus Loved You)
ANEURIA (Colours, Gilesku, Jesus Loved You)

Bar:

VID VAI (Colours, Apparel
EVANO (Colours, Pluie/Noir)
ROISS b2b FRAKU (Colours Jr.)

VJ: Fšk & Linx

Začetek novega leta bo za ekipo Colours prav poseben, saj v Ljubljano prihaja legendarni berlinski duo MARA TRAX. Nemško-izraelska naveza, ki jo sestavljata Maayan Nidam (Miss Fitz) in Vera, nam bo v družbi domače ekipe postregla z vrhunsko izbiro brezčasne, ritmično bogate in elegantne house glasbe!

Dobri stari znanki berlinskega podzemlja, Maayan in Vera, sta se na skupno glasbeno pot podali pred nekaj leti, ko ju je združila neizmerna strast do staromodne »groovy« house glasbe, ki jo dopolnjujeta z modernejšimi elementi minimala ter zvočno prefinjenostjo deephousa.

Nekonvencionalnost, svežina, pestrost ter ustvarjalnost so le nekatere smernice, ki se jih trudita vzpostavljati tudi v lastni produkciji, kjer sta bili med drugim opaženi s strani eminentnih elektronskih glasbenih založb, kot so Perlon, Wolf + Lamb ter Oslo, na katerih sta se podpisali pod kar nekaj uspešnimi izdajami.

Trenutki, ko ju lahko slišimo skupaj, so zaradi številnih samostojnih nastopov obeh izvajalk precej redki, a zaradi tega toliko bolj čarobni, zato vas vabimo, da to priložnost izkoristite in se udeležite večera imenitne glasbene poezije.Vstop:
Do 24h: 8 €
Po 24h: 10 €

Vstopnina:


Vreme Ljubljana


Parti|ElektronikaZadnja sprememba: 24.1.2012 7:47

Povezane vsebine

Manj tvegana zabavaVašega partija ni na seznamu?

Vnesi ga preko obrazca!

DODAJ NAPOVEDNIK