e-namig za mlade

12. januar 2023|Novice|Aktualno|Obvestila

V tokratnem namigu se ti ponuja kar nekaj priložnosti za delo - od grafičnih oblikovalcev, fotografov do vodje projektov. Preveri!


 

 

 

   A veš?

 

 

 

14. Informativa – Sejem izobraževanja in poklicev

Vseslovenski Sejem izobraževanja in poklicev, 14. Informativa bo 20. in 21. januarja, natančno 1 mesec dni pred uradnimi informativnimi dnevi, postregel s številni idejami in odgovori na vprašanja glede vpisov v srednje šole, višje strokovne šole, na fakultete, kje najti priložnosti za delo, kako financirati izobraževanje ipd.

 

 

 

 

Mesto žensk je objavilo poziv za nagrado Ženske o ženskah

V Mestu žensk iščejo junakinje, borke za enakost, borke za skupno in skupnost, spregledane šampionke prizadevanj za boljši svet. Če jo poznate jo lahko predlagate za nagrado Ženske o ženskah.

 

 

 

 

 

   Izobraževanje

 

 

 

Poziv za trenerje_ke in izobraževalce_ke s področja področja energetsko – podnebnega prehoda

Mladinski svet Slovenije vabi k prijavi na poziv za trenerja_ko ali izobraževalca_ko s področja energetike. Izbrali bodo 15 kandidatov in kandidatk iz partnerskih organizacij, ki bodo v sklopu projekta EN-ROADS opravili 3-dnevno usposabljanje ter po usposabljanju opravljali vlogo energetsko-podnebnega trenerja_ke oz. izobraževalca_ke.

 

 

 

 

Delavnica: Obvladovanje računov in administrativnih osnov pri samozaposlenih v kulturi

Novičnik za samozaposlene v kulturi, ki deluje v okviru KUD Trivia, vabi na delavnico “Obvladovanje računov in administrativnih osnov pri samozaposlenih v kulturi”, ki bo potekala v sredo, 18. januarja 2023, od 10.00 do 13.00 v Kinu Šiška, Trg prekomorskih brigad 3, v Ljubljani.

 

 

 

 

 

   Delo

 

 

 

PiNA razpisuje delovno mesto – Vodja projektov

PiNA potrebuje okrepitve pri snovanju, načrtovanju in izvedbi večjih projektov.

 

 

 

 

Koridor išče grafične oblikovalce

Koridor išče mlade grafične oblikovalce oz. oblikovalke, ki so zagnani ter kreativni in bi pri njih skrbeli za njihovo celostno grafično podobo.

 

 

 

 

Kino Šiška išče fotografske okrepitve

Ker je čas za ponovno osvežitev fotografske ekipe, bo Kino Šiška ob vstopu v novo leto iskal tudi nove člane fotografske družine.

 

 

 

 

Mreža nacionalnih agencij razpisuje dve delovni mesti

Mreža Nacionalnih agencij programov EU Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota išče projektnega sodelavca oziroma projektno sodelavko za podporo pri izvajanju delovnega načrta mreže in organizaciji poslovnih srečanj mreže ter hkrati projektnega sodelavca oziroma sodelavko za komunikacijsko podporo delovanju mreže.

 

 

 

 

Eurodesk Bruselj ponuja plačano pripravništvo na področju komunikacije

Eurodesk išče pripravnika_co na področju komunikacije.

 

 

 

 

Na ZPM Ljubljana Moste-Polje iščejo okrepitve

Na Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje zaposlijo koordinatorja_ko Večgeneracijskega centra Skupna točka v Ljubljani (Moste, Zaloška 54).

 

 

 

 

Brez izgovora išče študente za izvajanje strokovnih preventivnih delavnic za mlade

V ekipi mladinske zveze Brez izgovora iščejo nove okrepitve – študente za izvajanje strokovnih preventivnih delavnic na osnovnih in srednjih šolah predvsem v Ljubljani in v Kopru ter tudi po drugih krajih po Sloveniji.

 

 

 

 

CIPRA Slovenija išče vodjo projektov in strokovnega sodelavca

CIPRA Slovenija je objavila razpis za dve prosti delovni mesti, in sicer iščejo vodjo projektov in strokovnega sodelavca. Rok za oddajo prijave je sreda, 11. 1. 2023.

 

 

 

 

 

   Natečaji

 

 

 

Poziv za umetnice_ke

Na Društvu Parada ponosa bodo v juniju organizirale_i mednarodno razstavo vizualne umetnosti z naslovom International Queer Solidarity – Images of resilience and hope.

 

 

 

 

Odprt poziv za študentski literarni natečaj Rdeča nit

Odprt je poziv za prijavo literarnih del na študentski literarni natečaj Rdeča nit 2023.

 

 

 

 

Javno povabilo za sodelovanje na projektih Muzika na Starem trgu in Teater v galeriji

Društvo ŠKUC vabi ustvarjalke in ustvarjalce k odzivu na javno povabilo za sodelovanje pri projektih Muzika na Starem trgu, Teater v galeriji in ustvarjalnih delavnicah za otroke in mlade.

 

 

 

 

 

   Zdravje, Šport

 

 

 

Društvo šola zdravja vabi na brezplačno ZOOM vadbo

Društvo šola zdravja vabi, da se jim pridružite na brezplačni ZOOM vadbi, ki jo izvajajo vsak delovni dan.

 

 

 

 

 

   Prireditve

 

 

 

Rdeči križ vabi na okroglo mizo o solidarnosti

Rdeči križ vabi na okroglo mizo o solidarnosti.

 

 

 

 

Mladi za mlade: Podnebna pravičnost – kje smo in kam gremo

Evropski parlament Slovenija 13. januarja 2023 ob 11.00 v Hiši EU gosti dogodek mladi za mlade “Podnebna pravičnost: kje smo in kam gremo?”.

 

 

 

 

Spletni dogodek “Gore pozimi – Kako poskrbeti za varno pot?”

Planinska zveza Slovenije v sredo, 11. januarja 2023, ob 19.00 organizira spletni dogodek, ki so ga naslovili “Gore pozimi – Kako poskrbeti za varno pot?”.

 

 

 

 

Družabni večer Veganskega izziva 2023

V sklopu letošnjega Veganskega izziva, brezplačnega 30-dnevnega mentorskega programa, bo potekal tudi večer družabnih iger.