Psihedelični integracijski krog

9. december 2022|Novice|Aktualno|Obvestila

Prostor za deljenje, pripovedovanje in razumevanje psihedeličnih izkušenj, ki bo potekal v petek 16.12. ob 18.00 v zajčji luknji.


O psihedelični izkušnji je pogosto težko govoriti. Še zlasti, če nimamo nikogar, ki bi nas lahko vsaj malo razumel. Ko doživljanje ubesedimo, ga velikokrat uzremo v novi luči.
 
Integracijski krogi so priložnost za srečevanje podobnomislečih ljudi. Predstavljajo varno okolje, v katerem vsak s svojo prisotnostjo doprinese k celoti. V krogu lahko neobremenjeno govorimo o čudovitih, strašnih, zmedenih, mističnih ali vpogledov polnih psihedeličnih izkušnjah. V krogih imamo priložnost graditi skupnost strpnih in odprtih ljudi.
 
Poslušanje pripovedi psihedeličnih izkušenj drugih ljudi nam lahko pomaga pri boljšem razumevanju svoje izkušnje. Ob enem pa dobimo vpogled v različne načine uporabe psihedelikov in gradimo razumevanje zagotavljanja varnosti psihedelične izkušnje.
Naši krogi nudijo priložnost, da skupaj meditiramo, delimo doživljanja, postavljamo vprašanja, dajemo in prejemamo. Zato ste dobrodošli vsi, ki čutite željo po deljenju in soustvarjanju.
 
 
Integracijski krog bo potekal v prostorih inštituta Začja luknja, na Križevniška ulica 2 v Ljubljani.
 
Začnemo ob 18h, zato prosimo, da predite 10 min prej.
Število mest je omejeno na 10.
Prijave in vprašanja: info@psihonavt.si
 
Prispevek: 5 - 10 eu
*Zaradi omejenih kapacitet se čimprej prijavite. S plačilom prispevka na TRR si rezervirate svoje mesto*
 
 
Lepo vabljeni! Veselimo se srečanja in medsebojnega učenja!
 
*Dogodek organizira Psihedelično društvo Slovenije*