e-namig za mlade

28. julij 2022|Novice|Aktualno|Obvestila

Ti politika nikoli ni bila blizu, ker je enostavno nisi razumel_a? Zaživel je nov portal razgledan.si s področja državljanske pismenosti, check it out! Če ti je politika še vedno dolgočasna, se lahko udeležiš mladinske izmenjave o spolni vzgoji, ki jo pripravlja EPEKA. Še več drugih zanimivih dogodkov pa v tedenskem namigu.


 

   A veš?

 

 

 

Zaživel portal razgledan.si

Portal razgledan.si, ki ima ambicijo postati najpomembnejši portal s področja državljanske pismenosti in domovinske vzgoje v Sloveniji.

 

 

 

 

 

   Izobraževanje

 

 

 

Izmenjava: Spolna vzgoja

EPEKA Slovenija obvešča, da bo med 28. 7. in 6. 8. 2022 potekala mladinska izmenjava Sex Ed 3.

 

 

 

 

Pridobi IRDO certifikate in se opremi z znanji za zeleni prehod

IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti vabi mlade med 18. in 29. letom na usposabljanje za pridobitev certifikata Vodja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj ter si tako izboljšajo svoje kompetence za obstoječe ali prihodnje delovno mesto.

 

 

 

 

Poletni tabor Razpotij in ČKZ: Začetek je blizu

Uredništvi revij Razpotja in Časopis za kritiko znanosti vabita študentke, raziskovalke, piske, aktivistke in druge ljubiteljice humanistike in družboslovja na poletni tabor ob Bohinjskem jezeru, na katerem boste premišljevale, se pogovarjale, pisale, brale in raziskovale naravo.

 

 

 

 

 

   Delo

 

 

 

Ponovitev razpisa za 2 delovni mesti: Višji svetovalec področja III in Področni svetovalec II za področje psihosocialnega svetovanja

Mladi Zmaji razpisujejo 2 delovni mesti: Višji svetovalec področja III – Področje psihosocialnega svetovanja in Področni svetovalec II – Področje psihosocialnega svetovanja. Prijavite se lahko do 16. 8. 2022.

 

 

 

 

 

   Natečaji

 

 

 

Razpis za GIBANICO – bienale slovenske sodobne plesne umetnosti 2023

Med 22. in 25. februarjem 2023 bo na različnih lokacijah v Ljubljani potekal 11. festival GIBANICA – Bienale slovenske sodobne plesne umetnosti. K prijavi vabijo tako avtorje kot producente.

 

 

 

 

Odprte prijave na #FLIF 2022

Odprte so prijave za Festival ljubiteljskega igranega filma 2022. Rok prijave je 15. avgust.

 

 

 

 

Fotografski natečaj MIKROSVOBODA

V sklopu evropskega tedna mobilnosti se bo odvil fotografski natečaj Mikrosvoboda. Rok prijave je 1. september.

 

 

 

 

Kreativni natečaj: Pokaži pomen bioekonomije v tvojem življenju

Odprt je kreativni natečaj za mlade med 14. in 35. letom na temo prehrambenih sistemov, modre ekonomije, trajnosti in podnebnih sprememb.

 

 

 

 

 

   Prostovoljstvo

 

 

 

Park Istra išče slovenskega prostovoljca za ESE projekt

Park Istra vabi prostovoljca iz Slovenije, starega od 18-30 let, za prostovoljsko delo na projektu Solidarna Primorska, za obdobje 2 mesecev preko programa Evropska solidarnostna enota.