DROGART NATEČAJ 2.0

24. avgust 2020|Novice|Aktualno|Obvestila

Na DrogArtu v jeseni odpiramo Dnevni center za mlade med 15. in 29. letom. Želimo si, da imate mladi na voljo varen prostor, kjer se lahko družite, ustvarjate, spijete cedevito ali kavico, igrate inštrument, poslušate predavanje, žvečite čips na movie nightu, se pretegnite na jogi ali… No, kaj vse bomo počeli skupaj in kdaj, bomo sporočili še pravočasno ;)


Že pred otvoritvijo pa vas vabimo, da z nami sodelujete s svojo ustvarjalno žilico. Na DrogArtu redno oblikujemo nove materiale za zmanjševanje škode pri uporabi drog in alkohola glede na potrebe, ki jih opažamo na terenu. Ker si želimo, da bi bili uporabniki še bolj vključeni v kreiranje le-teh, vas ponovno vabimo k sodelovanju oblikovanja nove kartice!

 

Kartica je velikosti: 8,5cm x 5,4 cm (oblika bančne kartice).

 

Narišite, naslikajte, grafično oblikujte ali kako drugače ustvarite motiv na temo "HENGANJE (druženje)".

 

Sliko skenirajte in pošljite:
- na ana.kralj@drogart.org
- po pošti na Prečno 6, Ljubljana ali
- osebno prinesite na DrogArt info točke v Ljubljano ali Maribor.

Če nimate možnosti skeniranja, lahko to opravite tudi v naši info točki :)

 

Svoje izdelke pošljite do 30. 9. 2020. Glasovanje z lajki bo potekalo na Facebooku in Instagramu med 1. 10. in 10. 10. 2020. Izbrali bomo dve zmagovalni sliki – na prvi stopnički bosta slika z največ lajki na socialnih omrežjih ter slika, ki jo bomo izbrali v “DrogArt grafično-oblikovni komisiji”.

 

Bodi del naše zgodbe in sodeluj - ali s sliko, ali z lajki :)

 

Facebook album - DrogArt natečaj

Instagram