Informacije o prilagoditvi dela na DrogArtu zaradi izrednih razmer

9. april 2020|Novice|Aktualno|Obvestila

Zaradi trenutnih izrednih razmer, povezanih s pojavom novega koronavirusa, smo se v Združenju DrogArt odločili, da bomo naše delovanje in aktivnosti omejili. V delovnem času bomo uporabnikom na voljo preko telefona, e-maila in socialnih omrežij. Testiranje bo možno le za nujne primere po predhodnem dogovoru.


Nočno terensko delo bomo do nadaljnjega odpovedali. Večina dogodkov je bilo odpovedanih, poleg tega pa terenske ekipe ne želimo izpostavljati večjim tveganjem za okužbo ob stiku z obiskovalci dogodkov. Naši informativni materiali so uporabnikom na voljo v info točki. Terensko delo na odprtih javnih prostorih bomo izvajali v prilagojeni obliki.

 

  • Ker so se razmere poostrile, smo dobili direktivo, da obisk info točke v Ljubljani ali Mariboru do nadaljnjega ni mogoč. Smo pa v tem času (od ponedeljka do petka med 9.00 in 17.00) še vedno dosegljivi preko telefona (01 439 72 70), e-maila (info@drogart.org) ali Facebook strani (DrogArt). 
  • Uporabnikom, ki so vključeni v naše programe in katerim nudimo psihosocialno pomoč, omogočamo individualizirano obliko pomoči glede na njihove potrebe ob upoštevanju trenutnih okoliščin. Dnevni center je v tem času zaprt. 
  • Svetovanje poteka prilagojeno po dogovoru s svetovalko. Za več informacij pokličite na 041 730 800 ali pišite na svetovanje@drogart.org.

 

Smernice za uporabnike ob izrednih razmerah zaradi novega koronavirusa (SARS-CoV-2) najdeš tukaj.

Za vse dodatne informacije smo na voljo na telefonski številki 01 439 72 70.