Spoznajte prva imena nastopajočih na We Love Sound OPEN AIR Zagreb


Ko smo pred nekaj dnevi izvedeli datum 4. izdaje festivala, so organizatorji We Love Sound Open Air -a objavili imena prvih nastopajočih izvajalcev, ki bodo 6. junija nastopili pod odprtim nebom zagrebškega jezera Jarun.


We Love Sound OPEN AIR Zagreb

06.06.2020.

Veliko jezero Jarun, Zagreb

 

Video najava: 

https://www.facebook.com/insoundwetrust/videos/793443941155754/

 

Foto Galerija:

https://drive.google.com/drive/folders/1UVzPIoNN44opsbkJS1K99h6zD3aWsa-4?usp=sharing

 

 

PRVA IMENA (po abecednem redu):

Adoo, Chris Liebing, Dejan Milićević, Len Faki, Sonja Moonear

 

Ob takšni napovedi le prvega dela programa, kjer so nekateri svetovno znani izvajalci mednarodne techno in house glasbene scene potrdili svoj prihod, lahko že rečemo, da se je Zagreb uspel s tem dogodkom v letu 2020 umestiti na evropski party zemljevid.

Chris Liebing je bil vrsto let med najslavnejšimi techno DJ-ji in je eden od pionirjev evropske tehno scene. Splošni javnosti je znan po remiksih za svetovne skupine, kot sta Depeche Mode in Goldfrapp. Ta techno maestro je vedno skladen s svojim zvokom, saj v svojih setih združuje najnovejše skladbe in tehno-klasiko, ki je pri občinstvu priljubljena že vsa leta.

Len Faki, resident berlinskega kluba Berghain, je eden najbolj iskanih techno DJ-ev današnjega časa. Je ustanovitelj večih založb techno glasbe, prav tako znan po svojih izdajah pri založbah Ostgut Ton in Cocoon. Bralci revije Groove so ga uvrstili med najboljše producente. Kot je pred nekaj leti izjavil v intervjuju za regionalne medije, se Len Faki kot umetnik počuti izpopolnjenega z nastopom na Sonusu, zato verjamemo, da bo občutek enak po nastopu v Zagrebu na We Love Sound-u.

Sedaj že članica družine We Love Sound in ljubiteljica občinstva, se je Sonja Mooner želela ponovno pridružiti otvoritvi sezone na jezeru Jarun. Ena najbolj iskanih ženskih DJ, je po svetu znana s svojimi eklektičnimi seti, bogati kolekciji vinilk in nalezljivi energiji, s katero jo je njena kariera pripeljala do sodelovanja z imeni kot so Ricardo Villalobos, Luciano, Carl Craig in s tem postala tudi članica poznane berlinske založbe Perlon.

Dejan Milićević je eden od pionirjev tehno scene v Srbiji, pa tudi najbolj znani producent in DJ v naši regiji. Lastnik lastne glasbene založbe Tit Zero Recordings, z več kot 100 izdajami na priznanih evropskih založbah in prihajajočim četrtim studijskim albumom. Dejanovi seti sestavljajo mešanico techno in house glasbe, ki so jo oboževalci lahko slišali na skoraj vsakem večjem evropskem festivalu in klubu od Južne Amerike i Azije, do nastopa na Boiler Room-u.

Od domače podpore se bo čarobnemu programu na prostem v Zagrebu pridružil puljski techno DJ in producent Adoo. Z izdajami na znanih evropskih založbah, kot so Tronic, Toolroom in Pornographic Records, je Adoo uspel prodreti v sete nekaterih najbolj znanih DJ-jev na svetu, kot je Richie Hawtin.

14 ur plesa, dva odra, pod odprtim nebo, le nekaj metrov od jezera, bodo obiskovalci lahko v soboto 6.junija uživali v najkakovostnejši elektronski glasbi. Kmalu bodo objavljena tudi nova imena nastopajočih.

Vstopnice po pred preprodajni ceni so razprodane. Na voljo so vstopnice po redni ceni od 129 kn ( cca 18€ ) in VIP vstopnice  od 179 kn ( cca 24€ ). Končna cena vstopnic bo 319 kn (približno 42 eur).

Za vse novosti nam sledite na socialnih omrežjih in na naši spletni strain:

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1224709821040574/ 

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/ 

Web: https://www.we-love-sound.com

 

Pridružite se nam v naši mobilni Viber skupini:

https://vb.me/bd27ca