Več kot 10 svetovno znanih imen prihaja na We Love Sound Open Air


Kot je povedalo več obiskovalcev festivala, je to eden najlepših dogodkov na odprtem v Zagrebu. Odprtje zagrebške poletne sezone kot tudi četrta edicija We Love Sound festivala se bo začela v soboto 6. junija, na velikem Jarunskem jezeru.


We Love Sound OPEN AIR Zagreb

06.06.2020.

Veliko jezero Jarun, Zagreb

 

Video najava: 

https://www.facebook.com/insoundwetrust/videos/793443941155754/

 

Foto Galerija:

https://drive.google.com/drive/folders/1u2SW9vE2WYmncibl1Z17l9-P_Q2OKi4y?usp=sharing

Kot je povedalo več obiskovalcev festivala, je to eden najlepših dogodkov na odprtem v Zagrebu. Odprtje zagrebške poletne sezone kot tudi četrta edicija We Love Sound festivala se bo začela v soboto 6. junija, na velikem Jarunskem jezeru.

 

Medtem ko so v zadnjih letih številni obiskovalci imeli priložnost uživati v nastopih nekaterih največjih zvezd elektronske glasbe današnjega časa, kot so Seth Troxler, Loco Dice, Dyed Soundor, Jackmaster, tINI, kolektiv Fuse, Shaun Reeves, so letos organizatorji pripravili dvakrat več , tako da bo v Zagrebu nastopilo več kot 10 imen svetovne elektronske scene, vsako leto boljše - We Love Sound Open Air.

 

Poleg programa, ki ga Zagreb doslej še ni imel priložnosti slišati, so organizatorji prvič pripravili tudi dve etapi, eno posebej zasnovano za ljubitelje techna.

 

Najbolj zvestim obiskovalcem je zagotovljena tudi pravica do nakupa vstopnic po predregistraciji po ceni le 79 kn (10,60 EUR), organizator pa je napovedal zadnjo ceno vozovnice 319 kn (42,80 EUR). Ta aktivacija bo omejena, le 5 dni po prijavi, na voljo pa bo s prijavo na uradni spletni strani We Love Sound www.we-love-sound.com

 

Za najlojalnije posjetitelje osigurano je i pravo na kupovinu pre-registration ulaznica po cijeni od samo 79 kn, a organizator je objavio i završnu cijenu ulaznica koja će iznositi 319 kn. Ova aktivacija imat će ograničeni rok, samo 5 dana od prijave, a moći će se ostvariti prijavom na službenoj stranici We Love Sounda www.we-love-sound.com 

 

Poleg tega, da vsako leto v hrvaško prestolnico pripeljejo goste iz celotne Hrvaške, regije in sosednjih evropskih držav, so organizatorji glasbe We Love Sound napovedali veliko več kot ples pod zvezdami in v naravnem okolju - različne delavnice in umetniške instalacije, ki bodo obiskovalcem omogočile cel dan bivanje na jezeru Jarun iz Zagreba.

 

 

Za vse novice spremljajte We Love Sound na družbenih medijih in spletu:

Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/1224709821040574/ 

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/ 

Splet: https://www.we-love-sound.com

 

PRIDRUŽITE SE TUDI VIBER SKUPNOSTI

https://vb.me/bd27ca