e-NAMIG za mlade

5. december 2019|Novice

V tokratnem novičniku si preberi več o možnosti izobraževanja v OECD-ju ali pa se prijavi na katerega od razpisov za prosto delovno mesto. Če pa se želiš preizkusiti v kvačkanju, pa le pogumno v MC Bob na druženje ob kvačkanju :)


e-NAMIG za mlade, 4. 12. 2019, št. 44 / spletna verzija

 
 
 

  A veš?

Zavod TiPovej! vabi k reševanju ankete

Zavod TiPovej! sodeluje na projektu BITE of ART, ki razvija inovativni poslovni model za privabljanje nove, mlade publike v sodobno umetnost. V okviru projekta izvajajo raziskavo o zanimanju mladih na področju kulture in umetnosti. Vabljeni k sodelovanju!

 
 
 

Pošlji svoj predlog za besedo leta 2019

Kandidatke za besedo leta izbirajo med besedami, ki so posebej pomembne za iztekajoče se leto in ilustrirajo dogajanje in spremembe v družbi, a s poudarkom na tem, da gre za nekaj relativno novega v jeziku. Predloge lahko oddate do 19. 12. 2019.

 
 
 
   

 Izobraževanje

 

Program stažiranja v OECD za obdobje 2020-2022

OECD razpisuje dvoletni program stažiranja za mlade sodelavce, ki so nedavno zaključili prvo bolonjsko stopnjo ter si želijo pridobiti izkušnje na področju multilateralnega oblikovanja politik, raziskav in analize. Rok za prijavo je 8. december 2019.

 
 
 
   

 Delo

 

KUD Transformator išče vodjo stikov z javnostmi, producenta_ko in razvijalca_ko občinstva

KUD Transformator je objavil razpis za zaposlitev “Vodja stikov z javnostmi, producent_ka in razvijalka_ec občinstva”. Prijave sprejemajo do 12. 12. 2019.

 
 
 

Mednarodna organizacija za migracije (IOM) vabi k prijavam na razpis za prosto delovno mesto

IOM je objavil razpis za delovno mesto na področju finančne, računovodske in administrativne podpore. Rok za prijave se izteče 8. decembra 2019.

 
 
 
   

 Prireditve

 

Kvačkanje v MC Bob

V MC Bob organizirajo decembra srečanje, kjer boste v prijetnem vzdušju skupaj kvačkali in pletli. Pridružite se 9. 12. 2019.

 
 
 

Impro liga: Okvrd Adria vs Banda Ferdamana Zlatorog

V nedeljo, 8. 12. ob 20.00, vabljeni v CSK France Prešeren, kjer se bosta pomerili ekipi Okvrd Adria in Banda Ferdamana Zlatorog. 

 
 
 

Decembrski upcycle delavnici na Socialni akademiji

Socialna akademija vabi na dve kreativni prednovoletni delavnici, kjer boste odvečnim predmetom dali novo življenje! Delavnici bosta potekali 10. in 12. 12. 2019.

 
 
 

Forumska predstava: Čakajoč Godota?

Gledališka skupina Vse ali nič predstavlja projekt Act(ivate Your Story! Predstava bo potekala 10. in 13. 12. 2019, ob 18.00. Vabljeni k ogledu!

 
 
 

Ustvarjalna delavnica: Praznično oblikovanje izdelkov iz gline

Vabljeni na ustvarjalno delavnico, kjer boste lahko izdelali kreativne izdelke iz gline! Delavnica bo 12. 12. 2019.

 
 
 

Legebitra vabi!

Vabljeni na dogodke, ki jih organizirajo na Legebitri.

 
 
     
  Članice: Društvo ŠKUC – Info ŠKUC, CSD Ljubljana, Enota Ljubljana Moste – Polje, DIC Legebitra, KUD Anarhiv, Združenje Drogart, Mestna knjižnica Ljubljana, Zavod MISSS, Zavod MOBIN.

L’MIT podpirata MOL - Urad za mladino in Urad RS za mladino

Obiščite nas na