Začenja se nova era, prihaja EXIT 2.0:


Ob 20. obletnici EXIT napoveduje nepozabno praznovanje in začetek novega festivalskega štetja!


Novi Sad, od 9. od 12. julija. Naj se prodaja vstopnic začne!

 

Festival EXIT bo med 9. in 12. julijem praznoval 20. obletnico. Petrovaradinska trdnjava bo prihodnje leto pritegnila pozornost svetovnega občinstva, saj se bodo na več kot 40 odrih zbrali vsi tisti, ki danes ustvarjajo glasbeno sceno. Prav tako pa bo nastopilo nekaj skrbno izbranih izvajalcev, ki smo jih na Exitu videli v zadnjih dveh desetletjih. S simboličnim zapisom EXIT 2.0 pa festival začenja tudi novo ero. „Tako celotna EXIT ekipa kot tudi naši številni prijatelji, smo sprejeli odločitev, da bomo letos, kjub vsem rekordom iz preteklosti, še boljši in suvereno pripravljamo najboljšo festivalsko različico. To bo EXIT, ki bo pripravljen za naslednjih 20 let!” je ob tej priložnosti povedal Dušan Kovačević, vodja festivala.

 

VIDEO - EXIT 2.0 - Celebrating 20 Years in Unity: https://youtu.be/e5Kl5-DuPyw

 

Prihajajoči festival in kampanja, ki ga bo spremljala, bo povezala metalce, raperje, ljubitelje elektronskih žanrov kot tudi  različne kraje in kulture. V Novem Sadu se bodo tako potrdile zapisane besede revije DJ Mag: “Exit je več od festivala, več od blagovne znamke, je gibanje in samostojna kultura.”

 

URADNA NAPOVED PRODAJE VSTOPNIC

 

S tem pa organizatorji napovedujejo tudi uradni začetek prodaje vstopnic, ki bo 22. novembra, ob 12.uri. Omejeno število vstopnic bo na voljo po izredno nizkih cenah, in sicer za 59 EUR, kar je več kot 55% ceneje kot bo vrednost vstopnice pred festivalom.

Prav tako pa ob tem velja opozorilo, da je število vstopnic omejeno in da so že v preteklih letih pošle v samo nekaj urah.

 

Vstopnice bodo na prodaj na spletni strani www.exitfest.org, www.supratravel.si in www.kompasyoung.si