Zaključila se je najuspešnejša izdaja Sonus Festivala do sedaj.


V petek, 23. avgusta, se je z že tradicionalnim afterpartyjem zaključil Sonus Festival. Več kot 12.000 obiskovalcev iz kar 65 držav sveta je plesalo na 7. izdaji tega svetovno znanega festivala, ki vsako leto poteka v klubih na otoku Pagu in je letos potekal od 18. do 23. avgusta.


Več kot 12.000 obiskovalcev iz 65 držav sveta je plesalo 5 dni in 5 noči z več kot 70 nastopajočimi v klubih na otoku Pagu.

 

Galerija fotografij se nahaja na spodnjem linku: https://drive.google.com/open?id=1lasyz3XZkZY8jdrtyqTj3BjgfDWduXV9

 

 

Festival je letos privabil več obiskovalcev kot prejšnja leta, kar je organizatorje spodbudilo, da dva dni pred začetkom festivala gostom ponudijo dodatna dva dogodka, poleg tega pa na prizorišče vključijo dodaten klub - Noa Beach Club.

 

Čeprav je večina obiskovalcev na Pag prišla zaradi festivala iz Nemčije, Italije, Francije, Združenega kraljestva, Nizozemske, je vse več gostov iz Avstralije, ZDA, pa tudi oddaljenih destinacij, kot so Združeni arabski emirati, Brazilija, Južna Koreja, Tajska, Egipt, Japonska in drugi, ki so Sonus Festival postavili na svoj party zemljevid.

 

Poleg zadovoljnih organizatorjev v mestu Novalja, je bilo v času Sonusa prav tako večje povpraševanje za apartmajske nastanitve in prav tako so bili polni tudi gostinski objekti.

 

Letos je Sonus gostil več kot 70 izvajalcev, od katerih je bila večina sestavljena iz vodilne svetovne scene elektronske glasbe, kot so Sven Väth, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Solomun, Marco Carola, Boris Brejcha, Derrick May, Joseph Capriati, Pan-Pot. Loco Dice, Seth Troxler, I Hate Models, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Dax J, Black Coffee, pa tudi imena regionalne in domače scene, ki jih organizatorji Sonus še posebej podpirajo - Petar Dundov, Valentino Kazyani, Dejan Milićević, Marko Nastić, Ian F, Josip Bajic aka Bronski, Marin Biočić in Mate Čeko. Čeprav so morali nekateri odpovedati svoj nastop zaradi bolezni, je bil program v popolnem vrstnem redu in urniku.

 

Sonus Festival je s svojim impresivnim programom, posebnim vzdušjem in privlačno lokacijo že tri leta zapored osvojil nagrado “Ambasador” za najboljši hrvaški festival elektronske glasbe in tudi 3 leta zapored je bil uvrščen med najboljše festivale v mesecu avgustu po mnenju Resident Advisorja.  

Za več informacij o samem dogodku Sonus Festival in vseh ostalih dogodkih, ki jih pripravlja organizator nam sledite na socilanih omrežjih:

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/  

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

 

 

DOWNLOAD NEW SONUS STICKERS ON VIBER APP

https://vb.me/72064a