Iz Ibize na #WELOVESOUND open air prihaja okrepitev


Že bogat program z najbolj priljubljenim ameriškim DJ-jem Seth Troxlerjem, družinskim članom Perlona in najbolj nadarjeno žensko DJ-ko na sceni - Sonjo Moonear, predstavnik francoske house scene in član Apolonije – Dyed Soundor in mladim upom hrvaške scene daleč najboljšim v državi - Andrea Ljekaj se bosta pridružila Shaunu Reevesu in Luci Cazalu.


01.06.2019. #WELOVESOUND festival

 

Veliko jezero Jarun, Zagreb

 

Aftermovie #WELOVESOUND festivala 2018: https://www.facebook.com/insoundwetrust/videos/996506530541167/

 

Rojen v Michiganu, vendar s svojim naslovom v Berlinu, je Shaun Reeves eno ključnih imen na svetovnem odru elektronske glasbe, ki je odraščal v Detoitovem zvoku. Skupaj s Sethom Troxlerjem je eden od ustanoviteljev svetovno znane znamke "Visionquest", na kateri  so vključeni Tale Of Us, Maceo Plex, Guy Gerber, Butch, Mathhew Jonson in mnogi drugi. Ljubitelj house in minimal techno zvoka je redni gost na vseh pomembnejših festivalih in klubih na svetu, od romunskega festivala Sunwaves, Club de Visionaere in Watergate Clubs v Berlinu, BPM festivala v Dubaju in na Portugalskem, v New Yorku  v klubu Outpus in Ushuaïa na Ibizi. Čeprav je v zadnjih nekaj letih nastopil na festivalu Sonus, bo Shaun Reeves na #WELOVESOUND OPEN AIR prišel prvič.

 

Luca Cazal je glasbeni zbiratelje. Italijan s sedežem na Ibizi redno nastopa v klubih, kot so londonski "Fabric", "Warung Beach Club" v Braziliji, "Panorama Bar" v Berlinu in klub DC10 na Ibizi, "Circoloco" in "Paradise" katerih je resident že 7 let. Lucina produkcija dela so na voljo na priljubljenih glasbenih znamkah, kot so "Classic Music Company", "Crosstown Rebels" in "Hot Creations".

 

Luca Cazal na #WELOVESOUND prinaša duh Ibize in v družbi s  Seth Troxlerjem, Sonjo Moonear, Dyed Soundorum, Shaun Reeve in Andreio Ljekajem verjamemo, da bodo obiskovalci uživali v nepozabnem plesnem doživetju na prostem in le nekaj metrov od velikega jezera na Jarunu.

 

Otvoritev poletne sezone v Zagrebu in tretja izdaja festivala na prostem #WELOVESOUND bo potekala v soboto, 1. junija 2019 ob velikem jezeru Jarun v parku, s pričetkom ob 16h in bo trajala do 5h zjutraj. Nato sledi tradicionalni afterparty, katerega lokacija bo kmalu objavljena na Facebook dogodku: https://www.facebook.com/events/2196667973916350/

 

Earl bird vstopnice so razprodane, medtem ko se trenutno prodajajo vstopnice po redni ceni 200 kun. Vstopnice bodo na dan pred festivalom in na vhodu 300 kun. Vstopnice, ki vključujejo open air in afterparty, so na voljo preko prodajnih mest Entrio in TISAK MEDIA ter preko spletne strani festivala https://we-love-sound.com/tickets/

 

#WELOVESOUND festival poteka v sodelovanju s projektnimi partnerji: Mesto Zagreb, TZ Zagreb, Coca Cola Company, Red Bull, Jana, Heineken in medijski pokrovitelj 24 sata. #WELOVESOUND organizira izkušena ekipa, ki stoji za festivalom Sonus, tretje leto zapored, najbolj znani festival na Hrvaškem.

 

Za več informacij sledite festivalu #WELOVESOUND na socialnih omrežjih.

Facebook: https://www.facebook.com/events/2196667973916350/

 

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

 

PRIDRUŽITE SE TUDI VIBER SKUPNOSTI SONUS FESTIVALA: https://vb.me/sonus2018community