Na festivalu Sea Star še Mahmut Orhan!


Začetek poletja bo uradno 24. in 25. maja v Umagu, kamor v sklopu turneje prihajajo tudi legendarni Wu-Tang Clan, Sven Väth, Nina Kraviz, Vojko V, Fox in drugi. Zadnje ure za cenejše vstopnice.


Laguna Stella Maris bo v zadnjem majskem vikendu destinacija, ki jo je nujno obiskati. Že v četrtek, 23. maja se dogajanje začne s t.i. zabavo dobrodošlice, nadaljuje s svetovno zvezdniško zasedbo v petek in soboto, ter z zaključnim partyjem konča v nedeljo, 26. maja.

Med novimi nastopajočimi na seznamu so Mahmut Orhan, didžej, ki se je na sceni pozicioniral z uspešnicama Feel in Save Me. V svet plesne glasbe je vstopil z remiksi uspešnic iz 80ih in 90ih let, njegova kombinacija žanrov  soulful deep house in groovy indie dance pa ga je pripeljala do nazive enega najbolj obetavnih svetovnih didžejev.

 

Mahmut Orhan: http://y2u.be/LSJJC7mQvtg

 

Organizatorji pa nikakor ne bodo razočarali regionalnega občinstva, saj so svoj prihod potrdili tudi Hladno Pivo. Vedno ostri in nikoli se ponavljajoči punk rokerji so lani obeležili 30. obletnico delovanja.

 

Hladno pivo za vse: http://y2u.be/qN7ky5meI4g

 

Seznam nastopajočih si lahko ogledate na www.seastarfestival.com. Organizatorji še obveščajo, da nova imena prihajajo kmalu.

 

Zadnji dnevi za nakup najugodnejših vstopnic!

 

Le do 15. aprila bodo na voljo vstopnice s kar 50% popustom, in sicer za 32 EUR.

Uradna prodajalca vstopnic in namestitvenih paketov v Sloveniji sta www.supratravel.si in www.kompasyoung.si.   

 

 

AKREDITACIJE: Rok za oddajo akreditacij je 10. maj.