Najpopularnejši party z Ibize prihaja na EXIT: Solomun +1 s Tale of Us


Čeprav se je slovita Exitova Dance Arena že lani preimenovala "Arenamagedon" , je letos postava nastopajočih še bolj atraktivna. Novica, da prihaja Carl Cox se je razširila po svetu in svoj prihod so zaradi tega potrdili tudi Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Maceo Plex, Jeff Mills, Charlotte de Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Dax J, Monika Kruse, Adriatique, Satori, Johannes Brecht in številni drugi.


Že skoraj galaktično postavo pa bo dopolnil tudi  legendarni Solomun! Šef house scene letos prihaja s formatom "+1", ki je zaščitni znak njegovih večerov v klubu Pacha na Ibizi. Na EXIT pa ne bo povabil le enega, pač pa kar DVA gosta. Pridružil se mu bo duo Tale of Us. Nastop udarnega trojčka se obeta 6. julija in to kar za 6 ur.

 

Solomun +1 with Tale of Us at EXIT Festival 2019: https://youtu.be/uPv55EMAzfU

 

V klubu Pacha so bili Solomunovi gostje letos že Sven Vath, Dixon, Black Coffee, DJ Tennis in drugi.

 

Petrovaradinska trdnjava pa bo med 4. in 7. julijem gostila številne svetovne glasbenike. The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, Skepta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Desiigner, Lost Frequencies, IAMDDB, Sofi Tukker, Tom Walker, Maceo Plex, Solomun, Tale of Us, Charlotte De Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Jeff Mills, Amelie Lens, Dax J, Phil Anselmo & The Illegals, Tarja Turunen, 65daysofstatic, The Selecter, Peter & The Test Tube Babies, Whitechapel, Atheist Rap, Arcturus, Total Chaos in drugi.

 

Vstopnice za EXIT po promo ceni samo še do 12. Aprila!

 

Za štiridnevne vstopnice je v tem trenutku potrebno odšteti 58 EUR, 29 EUR za parter za The Cure, 39 EUR za fan pit za The Cure in 105 EUR za Gold Vip za The Cure. Več informacij na exitfest.org.