Mariboska praln'ca – The Wash of Undead


Hardtechno se vrača v Mariborsko prestolnico, natančneje v Dvorano Gustaf na Pekarni. Ob tej priložnosti vas Factory of Sound vabi na tretjo edicijo Mariboske praln'ce – The Wash of Undead -, ki se bo zgodila 20. aprila 2019 od 22. ure dalje. Po pranju, kot je v navadi, pa sledi še centrifuga v sosednjem Kurdu od šeste ure dalje.


Tokrat so v goste povabili dve Hardtechno zvezdi, iz italijanskega mesta Cagliari iz Sardinije se nam bo pridružil producent in dj, poznan kot Xavier. Xavier nenehno deluje na tem, da izboljšuje svoj zvok ter s tem poslušalcem ponudi največ kar lahko. Druga zvezda prihaja iz države, ki se nahaja v jugovzhodni Evropi in meji na Črno morje, Bolgarije. Njegovo glasbo lahko slišimo v več državah, tokrat pa v živo v Sloveniji, predstavljamo producenta in dja Nobodyja.

 

Iz sosednje Hrvaške se nam bo pridružila obetavna Hardtechno djka Schranzschwester. Njej, Xavierju in Nobodyju se bodo ob bok posatavili še slovenski Hardtechno borci. Kot prvi je vsem poznani Marc D’Virus, ki bo poskrbel za najbolj udarni izbor glasbe. Ponovno se nam obeta Hardtechno b2b set izpod prstov dvojca, ki se je prvič predstavil na prejšnji praln’ci, Domnq vs. Zesyara. Za ogravanje pa bo poskrbel Syndc aka Syndromyc s svojim Techno setom, ki ga vsekakor ni za zamuditi.

 

Ker pa vedo, da tu ne želite končati svojega glasbenega potovanja, so za vas pripravili še podaljšano bivanje, čisto pravo centrifugo, ki se bo vsekakor prilegla po celonočnem pranju. Tudi tokrat se bo centrifuga odvila v sosednjem Kurdu s pričetkom ob šesti uri zjutraj. Izbor nastopajočih je zelo raznolik in Technično obarvan. Kot prva nas bo s svojo energijo in izborom glasbe na temačno potovanje popeljala članica skupine Urban Divas, Kathron, ki prisega na težke in temne ritme. Za njo se bo prestavil prekmurski dvojec z b2b Techno setom, Meko & Grch. Kdor bo zamudil pralniško ogrevanje, pa bo lahko ponovno prisluhnil izbranim zvokom Techna izpod prstov Syndca.

 

Najboljša glasba in izbor nastopajočih sta prava razloga za obisk najtrše praln’ce, ki vas popelje od predpradnja, skozi fazo pranja ter na koncu v centrifugo. Ob tem nimate več nikakršnega izgovora, da bi ostali doma in svoj čas zapravljali pred računalniškim monitorjem, ko pa se lahko odpravite na čisto pravo glasbeno-pralno izkušnjo in se domov vrnete polni čustev.

 

Zato dobrodošli na Mariborsko praln’co v Dvorano Gustaf, ki se bo pričela ob 22. uri na dan, sobota, 20. april 2019, končala pa enkrat v nedeljo, ko centrifuga zaključi svoj program. Popolna izkušnja, ob popolni glasbi. Vabljeni!

 

Povezava do dogodka: https://bit.ly/2Hc3MUi - povezava do podaljšanega bivanja: https://bit.ly/2ENm4ta - video predstavitev nastopajočih: https://www.youtube.com/watch?v=B2j2vBMu6Qs