Nova izdaja Dejana Milićevića, tokrat z renomiranim gostom iz Slovenije – Veztax


Pred parimi meseci smo vam predstavili 3 bolj housersko obarvane komade , ki so išli v okviru dvodelne, 6 skladb izdaje “Underground Sessions” - Dejana Milićevića na založbi “Tit Zero Recordings” in jo je bilo mogoče kupiti ekskluzivno na Bandcamp-u.


Koncept objema širši spekter glasb, tako da celotna izdaja predstavlja neko potovanje od jazzy house-a, preko raw power house-a do techno ritmov.

 

“Underground Sessions” zaključujemo z dvem techno produktom ter remixom Slovenskega techno kralja Veztax-a.

 

Dejan Milićević je eden najboljših regionalnih dj-ev ter producentov z več kot 20 let udejstvovanja na glasbeni sceni , ki ga je popeljala na vse glavne festival i klube  v Evropi, Južni Ameriki pa vse do Tajske.

 

Za seboj ima več kot 80 izdaj na založbah kot so Plastic City, Suara, Liebe Detail, Gillesku, Night Light, Recycled Loops, Vezotonik (itd) , ter seveda na svoji založbi Tit Zero Recordings, na kateri predstavlja 8 izdajo “Undeground Session” , ki jo bo mogoče slišati v celoti v Beogradskem klubu Plastic (1.3.2019.) kjer bo vrteu ob boku Ten Wallsa.

 

Veztax je ime z prav tako vec kot 20let izkušenj v glasbeni industriji kjer se pojavlja kot organizator , dj , producent ter lastnik dveh založb - Vezotonik Records ter Glorio Music in kot tak je  bil vedno pomemben clen na Slovenski sceni. Tudi njega smo lahko poslušali po večini mest Europe, SAD, kmalu pa se mu pripravlja tudi turneja po Južni Ameriki.

 

Njegov še neizdan remix “Virgin” na založbi “Fourfloor Rec” (original Alex Delia feat. Sharon JJ) pa se je znašel na zadnjem White Noise podcastu Dave Clarke-a.

 

Na “Underground Sessions” lahko slišite njegov remix Dejanovega komada “Hello Mulero”.

 

 “Underground Sessions” najdete na Beatport online trgovini

https://www.beatport.com/release/underground-sessions-part-1/2515579

 

 

Linki :

 

Dejan Milićević FB https://www.facebook.com/dejanmilicevic

 

Dejan Milićević Instagram https://www.instagram.com/dejanmilicevicdj/

 

Tit Zero Recordings https://www.facebook.com/titzerorecordings/?ref=bookmarks

 

Veztax FB https://www.facebook.com/djveztax/

 

Veztax Instagram https://www.instagram.com/veztax/