Najbolj znani ameriški techno DJ Seth Troxler, prvič prihaja v Zagreb na Sonusov #WELOVESOUND open air festival


#WELOVESOUND festival na prostem v Zagrebu je v preteklih dveh letih že postavil visoke standarde, ko je gostil nekaj najbolj prestižnih svetovnih zvezd na sceni elektronske glasbe, letos pa je to mejo premaknil. Po zvezdah, kot so Ricardo Villalobos, Martinez Brothers, Loco Dice, Chris Liebing, Enzo Siragus, Timo Maas in tINI, bodo na seznamu festivala gostili ime svetovnega kova, ki še nikoli ni imel možnosti nastopati pred zagrebško publiko.


Seth Troxler je znan po tem, da je bil proglašen za najboljšega DJ na svetu v leta 2013,po izboru revije Resident Advisor, ki je po mnenju oboževalcev in profesionalcev zaslužil svoj največji glamur na svetu od zgodnjega Chicago housea in minimalnega techna do indie rocka in ambientalne glasbe.

 

Ta Američan, ki je odraščal v Detroitu, s sedanjimi naslovi v Berlinu, Londonu in Ibizi, resident v prestižnih klubih kot so DC10 na Ibizi, Fabricu v Londonu, Trouw v Amsterdamu in Outputu v New Yorku, ter lastniku zelo uspešne restavracije Smokey Tails v Londonu razkriva še eno veliko ljubezen do hrane.

 

Troxler je v letu 2016 pritegnil posebno pozornost, saj je sodeloval na humanitarnem obisku Kilimandžara, ko je avstralski nevrokirurg Charlie Teo zbral milijon dolarjev za boj proti raku na možganih..

 

Na festivalu #WELOVESOUND se bo skupaj s Sethom ponovno pojavila  ljubljenka zagrebške publike Sonja Mooner. Po lanskem poletju, kljub poletnemu dežju, je na travniku ob Velikem Jarunskem jezeru plesalo nekaj tisoč obiskovalcev in  Sonja  se je želela vrniti v Zagreb. Ena izmed treh najbolj priljubljenih DJ-k na svetu, znana po svojih eklektičnih setih, bogati zbirki posnetkov in "nalezljivi" energiji. V svoji bogati karieri je sodelovala z zvezdami kot so Ricardo Villalobos, Luciano, Carl Craig in postala član znamenite berlinske znamke Perlon.

 

Od domačih izvajalcev bo Andrea Ljekaj, nagrajeni producent in mednarodni DJ član založb Get Physical, Einmusika, Save Us in Selador. Andrew Cookie, njegova glasba se je predvajala radiju BBC, Boiler Room, Burning Man, uporabili so jo DJ Joris Voorn, Laurent Garnier, Maceo Plex, Dubfire, Dj Harvey, Jamie Jones , Mandy in Noir. Širša javnost,  je Andrea lahko slišala lani, ko je izšel njegov remix za hrvaško divo Josipo Lisac.

 

Otvoritev poletne sezone v Zagrebu in tretja izdaja festivala na prostem #WELOVESOUND bo potekala v soboto, 1. junija 2019 ob Velikem jezeru Jarun v  parku, od 16h do 5h zjutraj. Zdaj tradicionalno bo  temu sledil afterparty.

 

Early bird vstopnice so razprodane, medtem ko se trenutno prodajajo vstopnice po redni ceni 27 eur (200 kun). Vstopnice bodo na dan pred festivalom in na vhodu 40,41 eur (300 kun). Vstopnice, ki open air in afterparty, so na voljo prek spletne strani festivala https://we-love-sound.com/tickets/

 

#WELOVESOUND festival

01/06/2019

Veliki jezero Jarun, Zagreb

 

Aftermovie #WELOVESOUND festival 2018: https://www.facebook.com/insoundwetrust/videos/996506530541167/

 

Festival #WELOVESOUND poteka že tretje leto zapored v sodelovanju z mestom Zagreb in TZ Zagreb. #WELOVESOUND je izkušena ekipa za katero stoji tudi  Sonus Festival, tretji najboljše prodajen  festival na Hrvaškem, že tretjo leto zapored.

 

Za več informacij nam sledite na:

Facebook: https://www.facebook.com/events/2196667973916350/

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

 

PRIDRUŽITE SE NAM TUDI NA MOBILNI APLIKACIJI VIBER

 https://vb.me/sonus2018community