EXIT z novimi nastopajočimi: Zvezdniškemu seznamu se pridružujeta Tom Walker in Lost Frequecies


Tom Walker, avtor hita desetletja, skladbe Leave a Light On, ki je osvojila vrhove lestvic in srca svetovnega občinstva, bo na festivalu EXIT nastopil v soboto, 6. julija. Njegov sloves potrjujejo tudi letošnje nominacije za nagrado brit, saj je nominiran tako v kategoriji za najboljšega izvajalca in najboljši britanski single. Kritiki pa mladeniča postavljajo vzporedno z izvajalcema kot sta Ed Sheeran in Rag’n’Bone Man.


Že znanemu festivalskemu zvezdniškemu programu se bo pridružil tudi Felix De Laet, glasbeni vunderkind, bolj znan kot Lost Frequencies. Uspešnica Are You With Me je obnorela svet, svetovna plesišča pa migajo tudi na skladbe kot so Crazy, Like I Love You in aktualna skladba Melody, ki jo prepeva James Blunt. Belgijski didžej se sploh ne premika z vrhov svetovnih lestvic, na sloventem festivalu Tomorrowland pa ima že štiri leta zapored svoj oder. 

 

Tom Walker in Lost Frequencies na festivalu EXIT 2019: https://youtu.be/drT2sMtFCHI

 

 

Belgijskemu zvezdniku se bo prvi dan pridružili še Two Pauz, ki prinaša precej surov, a čustven elektronski zvok, prežet z močno podlago v basih in britanska zasedba 65daysofstatic. Slednjo so člani zasedbe The Cure osebno izbrali za njihovo predskupino na Petrovaradinski trdnjavi.

 

Med 4. in 7. julijem se na festivalu EXIT obetajo naslednji nastopi:

The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, Dimitri Vegas & Like Mike, Phil Anselmo, Sofi Tukker, Tarja Turunen, 65daysofstatic, The Selecter, Peter & The Test Tube Babies, Arcturus, Total Chaos in drugi.

 

VSTOPNICE

Aktualna cena vstopnice je 58 EUR. Več na exitfest.org.