Arena mladih bo pregnala januarski dolgčas!

21. januar 2019|Novice|Aktualno

Na Gospodarskem razstavišču se bo odvijala Arena mladih, kjer se mladi lahko poučijo o zanimivih priložnostih, možnostih izobraževanja in preživljanju prostega časa. Vse od športa, zabave, glasbe, nočnega življenja, spletnih orodij in še mnogo, mnogo drugega.


V Marmorni dvorani (B) na Gospodarskem razstavišču bo 25. in 26. januarja od 9. do 18. ure potekala že 19. Arena mladih, prireditev, ki mladim ponuja različne informacije, priložnosti in ideje za aktivno preživljanje prostega časa.

19. Arena mladih bo ponovno na kup zbrala vse mlade in mlade po srcu, mračnemu januarskemu obdobju povrnila veliko življenja, vsem mladim pa ponudila dvodnevni oddih ter obilo zabave.

Pod eno streho bodo gostili številne projekte in predstavitve s področij, ki najbolj zanimajo mlade – moderna spletna orodja, aplikacije in gadgeti, moda in prehrana, potovanja, šport, zabava, nočno in dnevno rajanje, glasba, pustolovščine in še kaj!

V okviru Arene mladih se bodo predstavila društva, organizacije in podjetja, povezana z aktivacijo mladih. Med njimi lahko najdete tudi ekipo L’MIT.

Poleg zabavnega programa Arene mladih pa te istočasno čaka tudi t. i. vseslovenski predinformativni dan Informativa, ki ti bo predstavil raznolike možnosti izobraževanja, na voljo v Sloveniji in tujini.

Več informacij o Areni mladih lahko najdeš tukaj.

Na Facebook strani pa si poglej kdo vse se bo letos predstavil na Areni mladih.