Vrnitev kralja: Carl Cox prihaja na EXIT s posebnim triurnim setom!


Legendarni didžej in za mnoge simbol elektronske glasbe, sloviti Carl Cox, se je odzval pozivu oboževalcev in POTRDIL prihod v Dance Areno. Zahvaljujoč njemu bo energija prihajajočega festival EXIT na vrhuncu že od samega začetka, saj bo nastopil že prvi dan, v četrtek, 4. julija!


S tem bo festival obeležil tudi deseto obletnico od njegovega nastopa leta 2009, ki je še vedno zapisan v zgodovino. “To je bil eden mojih najboljših nastopov, je povedal Cox, in dodal, da je treba v Dance Areni nastopati s polnim srcem: “Ni denarja na svetu, ki lahko kupi ta občutek, saj moraš na tem odru pustiti dušo in biti to kar si.”

 

Glede na to, da se je Carl Cox že pred leti odločil, da število svojih nastopov znatno zmanjša,  je za Exit njegova potrditev izjemnega pomena. Exitovi ekipi je tokrat uspelo tudi zaradi oboževalcev, ki so za legendarnega didžeja pripravili prav posebno vabilo, in sicer “Kralj Carl, vrni se na trdnjavo!”.

 

Dear Carl, let’s write music history together again: https://www.facebook.com/exit.festival/videos/2318200015079063/

 

Carl Cox, ki je sinonim legendarnega kluba Space na Ibizi je brezkompromisni kralj techna. Do leta 2017 je vodil tudi Global Radio Show, ki je imel po 16. letih obstoja kar 17 milijonov poslušalcev na teden v kar 35 državah.

 

Za EXIT ni zime, ker vsaka vstopnica pelje na morje:

 

Ob nakupu EXIT vstopnice, sta v paketu BREZPLAČNO še vstopnici za festival Sea Star, ki se bo 24. in 25. maja 2019 odvijal v Umagu in Sea Dance v Budvi na plaži Buljarica. Za najboljši festivalski paket se morajo kupci med 1. in 28. februarjem registrirati na spletni strani www.exitfest.org, s tem pa potrdijo prihod. Registracija je veljavna za vse kupce Exit vstopnic do danes kot tudi za tiste, ki bodo svojo vstopnico kupili do konca letošnjega leta.

 

Vstopnice za EXIT, ki se bo med 4. in 7. julijem odvijal v Novem Sadu so trenutno na voljo po ceni 58 EUR . Med nastopajočimi so rock giganti The Cure, rock uporniki Greta Van Fleet, vodilni svetovni DJ duo Dimitri Vegas&Like Mike, frontmen zasedbe Pantera Phil Anselmo s skupino The Illegals, tandem Sofi Tukker, edinstvena operna metal diva in nekoč prvi glas skupine Nightwish - Tarja, kultna ska zasedba The Selecter, kot tudi kitarski heroji Arcturus, Entombed A.D, Peter and the Test Tube Babes in Total Chaos.