Sonus že tretjo leto zapored razglašen za najboljši hrvaški festival!


Nedavno je potekala podelitev domačih in regionalnih nagrad elektronske glasbene industrije – Ambassador, Sonus festival je ponovno dokazala, da je priljubljen hrvaški festival po izbiri oboževalcev.


Facebook // Instagram

.

Sonus festival že tretje leto zapored osvojil Ambassador nagrado za najboljši hrvaški festival v konkurenci z zelo uspešni festivali Dimension, Outlook, Sea Star in Modem festival.

"V veliko čast nam je, da smo dobili Ambassador priznanje že tretje leto zapored, še posebej zato, ker je bila konkurenca res močna. To je res potrditev, da so vsa naša prizadevanja vredna. Zelo smo hvaležni vsem, ki podpirajo naše prireditve, ne le Sonus, temveč tudi festival #WELOVESOUND. Čestitke Ambassador ekipi, ki ozavešča, da veliko ljudi, ki imajo radi to glasbo in podpirajo sceno, "je dejal ustanovitelj Sonus festivala - Dalibor Oliver Zjačić.

Festival Sonus bo že 7 leto zapored, v klubih  na plaži Zrće avgusta 2019, natančen datum bo kmalu objavljen. Kot v prejšnjih letih lahko pričakujemo tudi več deset tisoč gostov iz več kot 65 držav, ki na Hrvaško pridejo samo na ples z elektronsko techno glasbo.

Sonus festival je tekom preteklih nekaj let gostil imena kot so Carl Cox, Solomun, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Adam Beyer, Loco Dice, Chris Liebing, Pan-Pot, The Martinez Brothers, Tale Of Us, Joseph Capriattj, Jamie Jone, Sam Paganini, Seth Troxler, Marco Carola, Maceo Plex, Apollonia, Len Faki, Matador, Enzo Siragusa, tINI, Monika Kruse in mnogo drugih.

V organizaciji Sonus je novi mednarodni festival  #WELOVESOUND, ki se bo odvijal meseca juna v letu 2019. Že tretjo leto zapored v Zagrebu. Za več informacij sledite Sonus in #WELOVESOUND na socialnih omrežjih.

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/  

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

Viber: [https://vb.me/sonus2018community]