Apel – za delo brez prekarnosti!

15. november 2018|Novice|Aktualno|Obvestila

Naš Apel je namenjen prekarkam in prekarcem, njihovim partnerjem in partnerkam, očetom in materam, prijateljem in prijateljicam, sosedom in sosedam. Vsem, ki vedo kakšne so posledice prekarnosti. Za posameznika, za državo in za družbo. Pridružite se nam v nedeljo, 18. novembra ob 20:00 v Španskih borcih, da bodo odločevalci videli, za kako pereč problem gre in naredili korak naprej. Z nami bodo sicer predstavniki nevladnih organizacij in umetniki, ki se potrebe po skupnem boju za pravice delavcev zavedajo.


Z nami bodo predstavniki nevladnih organizacij, Zoran predin, Demolition Group in Ženski pevski zbor Kombinat. Ob dobri muzki bomo o prekarnosti spregovorili angažirano!

Cena karte je enaka ceni skodelice kave (2 evra), je pa zaradi tega modro rezervirati karte, kar je mogoče na naslovu: goran.pakozdi@en-knap.com.

Pripravljamo pa ob Apelu tudi Peticijo za takojšnje sprejetje ukrepov za odpravo prekrnosti, ki pred izvršno oblast postavlja zahtevo po upoštevanju načel, ki si jih je koalicija postavila sama. Do peticije lahko pridete na povezavi:
https://www.pravapeticija.com/sprejetje_ukrepov_za_odpravo_prekarnosti?a=2