Exit predstavlja: No Sleep Festival


Festivalsko poletje je sicer zaključeno, a bo tudi jesen rezervirana za nepozabne glasbene užitke. Exit med 15. in 18. novembrom v Beogradu predstavlja NO SLEEP FESTIVAL!


V Beograd prihaja Fatboy Slim!

Med nastopajočimi še Nina Kraviz, I Hate Models in Dax J!

 

Fatboy Slim, svetovno znani didžej in producent, sinonim za nepozabne zabave in eden prvih nastopajočih, ki so jih organizatorji napovedali na novem festivalu v Beogradu. Organizatorji festivala Exit so tako predstavili še enega člana vedno večje festivalske družine. Tokrat bodo poskrbeli za festivalsko jesen na več različnih lokacijah po srbski prestolnici.

Fatboy Slim za No Sleep festival pripravlja nekaj svežega, in sicer program z naslovom "Warehouse Rave". Zvezdnik v havajski srajci slednje opisuje kot “noro zabavo s številnimi laserji, odpičenimi lučkami in dimnimi mašinami.”

Nepozabna zabava se bo odvijala v Novem Hangarju, ogromni hali, na obali reke Donave v Beogradu. Lokacija, ki se nahaja samo kilometer in pol od Trga republike, je idealna za žur do jutranjih ur! 

 

Fatboy Slim in Warehouse Rave at No Sleep Festival 2018: https://youtu.be/xMNVja55Q60

 

Fatboy Slimu se bo pridružil še back2back duo, ki ga sestavljata prvi mož kultne založbe Life and Death in svetovno znan glasbeni selektor DJ Tennis, ter legendarni rezident berlinskega kluba Berghain, Marcel Fengler! Ta precej nenavaden duo je v pariškem klubu Concrete poskrbel za deveturni set, bil pa je predstavljen tudi na odru No Sleep, na festivalu EXIT. "Gre za techno, ampak obrnjen. Rejverski in srčen. Tudi dekleta nas imajo rada,” je nastop komentiral DJ Tennis.

 

 

No Sleep Festival 2018 - Step into the Next Chapter: https://youtu.be/DhbOYW5QpYQ

 

No Sleep Festival poteka v organizaciji festivala Exit, v Beogradu pa se bo odvil na različnih lokacijah. Med drugim je potrjena tudi že postava za petek, 16. novembra, in sicer: Nina Kraviz, Dax J, I Hate Models in Aleksi Perala. Novi festivalski član Exitove družine je nastal iz istoimenskega odra No Sleep na festivalu v Novem Sadu, kjer se na odru zvrstijo gostje iz številnih svetovnih klubov - Fabric, Tresor, Concrete, Sub Club, Nitsa, Arma17, The Bunker New York, Goa, Grelle Forelle in drugi.

 

Vstopnice so že v prodaji.

 

Festivalske vstopnice boste na prizorišču v času festivala zamenjali za zapestnice. Od četrtka do nedelje bo tako z zapestnico omogočen vstop na različne lokacije po Beogradu, tako podnevi kot tudi ponoči. Cena vstopnice je 27 EUR, za VIP vstopnico pa boste odšteli 45 EUR. Več na nosleepfestival.com.