Na Združenju DrogArt objavljamo prosto delovno mesto – informator/ka na programu Pleši z glavo ;)


Delo na programu Zmanjševanje škodljivih posledic klubskih drog – Pleši z glavo ;), informiranje in neformalni pogovori z obiskovalci infotočke in občasno na terenu, pomoč pri koordinaciji terenskega dela, pomoč pri nabavi materiala in sredstev za izvedbo programskih aktivnosti, administracija, sodelovanje z drugimi programi.


Izobrazba: višješolski program (do 1994), višješolski strokovni program (6/1), specializacija po višješolskem programu, visokošolski strokovni programi (6/2), visokošolski strokovni in univerzitetni program (1. bol. st)

 

Opis dela: delo na programu Pleši z glavo ;); izvedba informiranja na temo drog in zmanjševanja škode ter kratkih svetovalnih pogovorov (v DrogArt info točki in občasno na terenu); sodelovanje s sorodnimi organizacijami in akterji na področju mladinskega dela, informiranja mladih in zmanjševanja škodljivih posledic uporabe drog  (npr. sodelovanje v mreži LMIT); sodelovanje v timu pri razvoju in izvedbi aktivnosti na področju zmanjševanja škodljivih posledic drog ter mladinskega dela; vodenje evidenc, administracija ter pomoč pri pripravi dokumentacije za financerje (prijave in poročila); sodelovanje z drugimi programi Združenja DrogArt. Delo občasno poteka tudi čez vikend v nočnem času (terensko delo z mladimi).

 

Pogoji za zaposlitev:

  • 6/1 oz. 6/2 stopnja izobrazbe
  • 1 leto delovnih izkušenj (zaželene izkušnje na področju zmanjševanja škode, mladinskega dela, terenskega dela, administracije),
  • poznavanje področja drog, dela z mladimi in principov zmanjševanja škode,
  • znanje jezikov: angleški jezik razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje dobro,
  • računalniška znanja: urejevalniki besedil - zahtevno, delo s preglednicami - zahtevno, delo z bazami podatkov – osnovno,
  • vozniški izpit B kategorije.

Zaželene lastnosti: samostojnost pri delu, samoiniciativnost, odgovornost, natančnost, komunikativnost, smisel za delo z ljudmi, veselje do dela z mladimi

 

Zaposlitev za določen čas, predvidoma do 31. oktobra 2019. Polni delovni čas. Predviden začetek dela: 20. 9. 2018. Poskusna doba: 3 meseci.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prijavo z motivacijskim pismom in življenjepisom, iz katerega je razvidno, da izpolnjujete pogoje, pošljite do 9. 9. 2018 na naslov natalija@drogart.org.

Več informacij na 01 439 72 70.