Sonus festival je objavil globalno sodelovanje z Viberjom, ki je svetovna komunikacijska platforma z več kot 1.bilion uporabnikov


Sonus festival je oblikoval lastni kanal na Vibru, kjer lahko oboževalci dobijo vse informacije o festivalu, delijo svojo strast o glasbi in so lahko v konatktu tudi z drugimi oboževalci in to vse na svojem mobitelu.


Sledite Sonusu na Vibru in si prenestite nalepke na[https://vb.me/sonusstickers] ali si pridružite Sonus združenju [https://vb.me/sonus2018community]. ].

Več kot 1. bilionu uporabnikom iz celega sveta, je Viber platforma za komunikacijo. Vsi vodilni brandi imajo svoj kanal na Vibru, kjer njihovi oboževalci lahko sledijo vsem novostim in informacijam.  Uporaba Sonus Viber Chata vam nudi možnost nakupa festivalske vstopnice. [https://vb.me/sonus2018chatbot].

Prva imena od enega najboljših svetovnih festivalov, ki se dogaja na prelepi hrvaški obali, so bila nedavno objavljena, a nestrpno pričakujemo še ostala. Po spektakularni ediciji 5.rojstnega dne , kjer je nekaj tisoč ljudi plesalo 5.dni in 5.noči, se Sonus vrača še z večjim line up-om, ki se bo odvijal od 19. – 23. avgusta v klubih Papaya, Aquarius in Kalypso na plaži Zrče. Ljubitelji techno in house glasbe iz celega sveta, bodo imeli možnost uživati v nastopih svetovnih zvezd kot so: Solomun, Chris Liebing, Maceo Plex, Marco Carola, Loco Dice, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Joseph Capriati, Seth Troxler, Adriatique, Âme DJ, Dixon, Amelie Lens, Tale Of Us, Rødhåd, Pan-Pot in mnogi drugi.

Early bird in prva izdaja vstopnic je razprodana. Festivalske vstopnice so trenutno na voljo po enotni ceni za obiskovalce iz EX YU regije po ceni €90, na naših online Entrio.hr, Ticketshop.hr ali TISAK Media prodajnih mestih.

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/ 

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

Facebook // Event // Instagram // Vstopnice // Viber

 

Early birds in prva izdaja vstopnic: RAZPRODANO

Enotne vstopnice za EX YU obiskovalce: http://we-love-sound.com/tickets/