ŠE DEŽ NI MOGEL PREGNATI VEČ TISOČE MNOŽICE, KI JE PLESALA CELO NOČ NA#WELOVESOUND FESTIVALU NA JARUNU


V soboto se je odvijala druga in zelo uspešna izvedba #WELOVESOUND festivala na zagrebškem jezeru Jarun. Še dež ni mogel pregnati več tisoče množice, ki je plesala celo noč. Zagrebška publika je bila dober gostitelj in dokazala kako je Zagreb zopet na dobri poti, da osvoji naslov najboljše evropske party destinacije


Tisoče obiskovalcev iz cele Hrvaške, Evrope in Velike Britanije, še celo iz Dubaja, je plesalo na Jarunu ob zvokih najbolj prepoznavnih zvezd evropske scene danes. Od 18.ure naprej so obiskovalci uživali v plesnih ritmih Ricarda Villalobosa, The Martinez Brothers, Sonje Mooner, Jackmastera in domače garde  Slavena Tušeka Pipsa do zgodnjih jutranjih ur. Festival se je zaključil z afterpartyem v klubu The Best, kjer so nastopili hrvaški izvajalci  Mariano Mateljan, Andrea Ljekaj in ena od najbolj cenjenih žensk elektronske scene danes – Sonja Moonear.

 

Organizatorji WELOVESOUND festivala so se na socialnih omrežjih zahvalili vsem obiskovalcem letošnje izvedbe #WELOVESOUND festivala in jih že povabili na svoj naslednji dogodek, 6.izdaja Sonus festivala na otoku Pag. Ta festival je že dve leti zapored bil proglašen za najboljši hrvaški festival in eden od 15 najboljših svetovnih techno festivalov, ki se bo odvijal od 19. – 23. avgusta.

 

Video iz eventa si je mogoče ogledati na::

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/